پرش به محتوا

پیوند اعضا از حیوان (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{منابع مطالعاتی}}
{{منابع مطالعاتی}}
[[پیوند اعضا از حیوان]] به عنوان روش درمانی یا ترمیمی در علم پزشکی مطرح شده که عضو یا عروق حیوان به انسان پیوند می‌شود. پیوند اعضا ممکن است از حیوان نجس العین یا دیگر حیوانات صورت پذیرد. از این رو برخی پرسش‌ها در خصوص پیوند اعضای حیوان در فقه معاصر قابل طرح است: آیا پیوند اعضای حیوانات به بدن انسان جایز است؟ خرید و فروش اعضای حیوان با هدف پیوند آن چه حکمی دارد؟ اگر پیوند اعضا از حیوان نجس العین یا تذکیه نشده انجام شود آیا اعضا پس از پیوند به نجاست خود باقی‌ هستند؟ آیا بین پیوند عضو داخلی با عضو خارجی تفاوت وجود دارد؟ آیا احکام بدن مسلمان مانند وجوب غسل و دفن بر عضو پیوند داده شده جاری است؟
[[پیوند اعضا از حیوان]] به‌عنوان یک روش درمانی یا ترمیمی، با پیشرفت‌های جدید در علم پزشکی امکان‌پذیر شده است. در این روش درمانی عضو یا عروق حیوان به انسان پیوند زده می‌شود. پیوند اعضا ممکن است از حیوان نجس‌العین یا دیگر حیوانات به انسان صورت پذیرد. از این رو برخی پرسش‌ها در خصوص پیوند اعضای حیوان در فقه معاصر قابل طرح است: آیا پیوند اعضای حیوانات به بدن انسان جایز است؟ خرید و فروش اعضای حیوان با هدف پیوند آن چه حکمی دارد؟ اگر پیوند اعضا از حیوان نجس‌العین یا تذکیه نشده انجام شود، آیا اعضا پس از پیوند به نجاست خود باقی‌ هستند یا عضوی از بدن انسان می‌شود؟ آیا بین پیوند عضو داخلی با عضو خارجی تفاوت وجود دارد؟ آیا احکام بدن مسلمان مانند وجوب غسل و دفن بر عضو پیوند داده شده جاری است؟


از فقیهان معاصر [[سید علی سیستانی]] پیوند اعضای داخلی بدن حیوان را (نجس العین یا غیرنجس) جایز و احکام بدن مسلمان را بر آن جاری می‌داند و همچنین [[ناصر مکارم شیرازی]]  این نوع پیوند عضو را در صورت ضرورت جایز می‌داند.
از فقیهان معاصر [[سید علی سیستانی]] پیوند اعضای داخلی بدن حیوان (نجس‌العین یا غیرنجس) را به بدن انسان جایز و احکام بدن مسلمان را بر آن جاری می‌داند و همچنین [[ناصر مکارم شیرازی]]  این نوع پیوند عضو را در صورت ضرورت جایز می‌داند.


== کتاب‌ها ==
== کتاب‌ها ==
۵٬۱۷۴

ویرایش