پرش به محتوا

ورزش زنان (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

خط ۱: خط ۱:
{{منابع مطالعاتی}}
{{منابع مطالعاتی}}
[[ورزش زنان]] به عنوان اولی جایز است. مسئله چالش‌برانگیز در فقه معاصر عناوین ثانویه‌ای است که بر حکم جواز ورزش بانوان مقدم می‌شوند. از جمله این عناوین ورزش در مقابل نامحرمان و اختلاط با ایشان، بررسی لزوم اذن شوهر برای ورزش بانوان و شرکت در مسابقات ورزشی و احکام پوشش ورزشکاران بانو است. منع حضور بانوان در ورزشگاه نیز از جمله مسائلی است که با استناد به گزاره‌های فقهی، امروزه به دغدغه‌ای اجتماعی تبدیل شده است.
[[ورزش زنان]] از موضوعاتی است که با رشد حضور زنان در جامعه و نقش آنها در مناسبات سیاسی و اجتماعی بسیار جدی شده است. آنچه را که به دین و فقه می‌توان نسبت داد عدم حرمت ورزش زنان به عنوان اولی است. این موضوع موقعی چالشی و بحث برانگیز می‌شود که ورزش زنان پیامدهای دیگری را به دنبال داشته باشد. از جمله این پیامدها، ورزش در مقابل نامحرمان و اختلاط با ایشان، بررسی لزوم اذن شوهر برای ورزش بانوان و شرکت در مسابقات ورزشی و احکام پوشش ورزشکاران بانو است. منع حضور بانوان در ورزشگاه نیز از جمله مسائلی است که با استناد به گزاره‌های فقهی، امروزه به دغدغه‌ای اجتماعی تبدیل شده است.
 
آنچه در فقه معاصر به دنبال راهکار آن هستیم: آیا با این حد از حضور زنان در جامعه می‌توان مانع ورزش آنها شد؟ حکم ورزش حرفه‌ای زنان چیست؟ آیا زوج حق منع و یا اجبار زوجه بر ورزش را دارد؟ حد حجاب شرعی در ورزش زنان چیست؟ حکم تماشای ورزش زنان از نزدیک و یا از رسانه چیست؟ استخدام مربیان مرد برای آموزش‌های ورزشی چه حکمی دارد؟
 
منابع ذیل در پاسخ این سؤالات فوق جمع‌آوری شده است.
 
==کتاب‌ها==
==کتاب‌ها==
===فارسی===
===فارسی===
۲٬۶۴۵

ویرایش