پرش به محتوا

کاربر:Rezashams/صفحه تمرین۳: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
بدون خلاصۀ ویرایش
جزبدون خلاصۀ ویرایش
جزبدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[تشهیر مجرمان]] به معنای مشهور کردن مجرم، شناساندن در ملا عام، یا رسانه ای کردن چهره آن، یکی از انواع مجازات‌ها است. انگیزه قانون از این نوع مجازات رسوا کردن مجرم و شناساندن وی برای تنبیه و درس عبرت شدن بقیه مردم است. این مجازات برای جرائم خاص بالاخص جرائمی که مجرم در آنها امین مردم بوده، و خیانت کرده در نظر گرفته شده است.  
[[تشهیر مجرمان]] به معنای مشهور کردن مجرم، شناساندن در ملا عام، یا رسانه ای کردن چهره آن، یکی از انواع مجازات‌ها است. انگیزه قانون از این نوع مجازات رسوا کردن مجرم و شناساندن وی برای تنبیه، و درس عبرتی برای سایرین است. این مجازات برای جرائم خاص بالاخص جرائمی که مجرم در آنها امین مردم بوده، و خیانت کرده است در نظر گرفته شده.  


از فقهای معاصر [[امام خمینی]] و [[سید ابوالقاسم خویی]] قائل به وجوب تشهیر در مورد شهادت باطل هستند. و برخی تشهیر را مستحب می‌دانند. مجازات تشهیر  همواره به همراه تعزیر حکومتی شامل حال اوست. و به جهت اعلام مورد اعتماد نبودن شخص و بی آبرو کردن وی و هشداری برای سایرین است.
مجازات تشهیر  همواره به همراه تعزیر حکومتی شامل حال مجرم است. از فقهای معاصر [[امام خمینی]] و [[سید ابوالقاسم خویی]] قائل به وجوب تشهیر در مورد شهادت باطل هستند. و برخی نیز تشهیر را مستحب می‌دانند.  




۴٬۰۸۱

ویرایش