کاربر:Rezashams/صفحه تمرین

مبارزه با فحشا


کتاب

فارسی

  1. روسپیگری و جرم یک واکاوی نوین رضا اخوان‌شالدهی، آموزشی تالیفی ارشدان، ۱۴۰۱ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  2. فحشاء: رویکردها و دیدگاه‌های جرم‌شناختی و فقهی، امیر شریفی‌خضارتی، تهران، اندیشه سبز نوین، ۱۴۰۰ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  3. تحلیل عوامل فحشا و روسپیگری و راهکارهای مقابله با آن در حقوق کیفری، محمود روزبهانی، موسسه اندیشه کامیاب ایرانیان، ۱۳۹۸ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  4. جرم فحشا در فضای مجازی، آرزو عامری، قانون یار، ۱۳۹۸ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  5. قاچاق انسان به قصد فحشاء با رویکردی به نظام کیفری داخلی و بین‌الملل، حسین قنبری، نشر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، ۱۳۹۵ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  6. ضررهای اجتماعی و فردی فحشا و اشاعه آن، سید امیر فرخ‌فرهمند و زینب‌السادات فرهمند، نشر شاملو، ۱۳۸۷ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  7. نظام اسلامی و مسئله روسپی گری، ابراهیم شفیعی سروستانی، انتشارات پژوهشکده زن و خانواده، ۱۳۸۵ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.
  8. عشق و فحشا آسیب‌شناسی پیدایش ناهنجاری‌های اخلاقی در زنان همراه با خاطراتی از زنان خیابانی و دختران فراری، علی‌افسر شهبازی، رهام اندیشه، ۱۳۸۴ش. ابتدای کتاب را از اینجا بخوانید.

عربی

مقاله

فارسی

  1. روسپیگری و سکوت سنگین قانون، علی فلاحتی، فصلنامه مطالعات راهبردی زنان، شماره ۲۲، ۱۳۸۲ش. مقاله را از اینجا بخوانید.
  2. سیاست کیفری ایران در قبال روسپیگری، محسن برهانی، فصلنامه مطالعات راهبردی زنان، شماره ۴۵، ۱۳۸۸ش. مقاله را از اینجا بخوانید.
  3. بررسی فقهی و حقوقی روسپیگری در ایران و راه های مقابله با آن، محمود سرخه و اکبر برزگر، مطالعات علوم اسلامی انسانی، سال سوم ، شماره ۱۰، ۱۳۹۶ش. مقاله را از اینجا بخوانید.
  4. زنان برای روسپیگری از منظر آموزه‌های اسلامی با نگاه به مقررات بین‌المللی و حقوق ایران، رحیم نوبهار، پژوهش‌های حقوق تطبیقی، شماره ۳، پیاپی ۴۷، ۱۳۸۵ش. مقاله را از اینجا بخوانید.
  5. قاچاق زنان به قصد فحشا(از منظر فقه جزایی و حقوق کیفری)، کیومرث کلانتری و محمد زارعی، مطالعات فقه و حقوق اسلامی، سال دوم، شماره ۲، ۱۳۸۹ش. مقاله را از اینجا بخوانید.
  6. نگاهی به ابعاد اجتماعی و ناهنجاری‌های ناشی از فحشا در نظام کیفری ایران، حسین قنبری و احمد رمضانی و احمد فلاحی و ابوالفضل احمدزاده، پژوهش‌های اخلاقی، سال ۱۲، شماره ۳، پیاپی ۴۷، ۱۴۰۱ش. مقاله را از اینجا بخوانید.

عربی

  1. جريمة الدعارة، محمد نيازي حتاته، مجلة القانون والاقتصاد، المجلد ۲۷، العدد ۳٬۴، ۱۹۵۷م. مقاله را از اینجا بخوانید.
  2. السیاسة الجنائیة فی جریمة البِغاء -دراسة مُقارنة، هاشم محمد احمد و عباس فاضل سعید، ربع سنویة الرافدین للحقوق، العدد ۷۰، ۲۰۲۰م. مقاله را از اینجا بخوانید.

پایان‌نامه

فارسی

  1. ضرورت جرم انگاری روسپی گری در حقوق کیفری ایران، ریحانه محمدپور، کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی باختر ایلام، دانشکده علوم انسانی، ۱۴۰۱ش. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.
  2. مسئولیت عاملان تن‌فروشی در فقه امامیه و نظام حقوقی ایران، محمدحسین نظری اصطهباناتی، کارشناسی ارشد، دانشگاه یزد، پردیس علوم انسانی و اجتماعی، دانشکده الهیات، ۱۴۰۰ش. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.
  3. فرایند گذار از بزه دیدگی جنسی به بزهکاری جنسی؛عوامل، جلوه ها و آثار کیفری، هما کردبچه، کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند، گروه حقوق، ۱۳۹۹ش. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.
  4. بررسی مطابقت حقوق کیفری ایران با پروتکل حقوق کودک در مورد فروش، روسپیگری و هرزه نگاری کودکان، جواد نیکبختی، کارشناسی ارشد، دانشگاه دامغان، دانشکده علوم انسانی، ۱۳۹۶ش. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.
  5. بررسی خلاء قانونی روسپیگری(خود فروشی)، محمد انصاری اصل و بهنام آرزومند، کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی مدیریت و معارف اسلامی، ۱۳۹۵ش. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.

عربی

  1. احکام المسئولیة الجنائیة في جرائم الدعارة، فلاک مراد، دکتری. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.
  2. جریمة البغاء بین الشریعظ الاسلامیة و القانون المصري، عبد الرحمان بن جبرین الجبرین، کارشناسی ارشد، جامعة نایف العربیة للعلوم الامنیة، کلطة الدراسات العلیا، ۲۰۰۵م. پایان‌نامه را از اینجا بخوانید.

سایر منابع

  1. کرسی ترویجی، جرم زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین الملل و تطبیق آن با فقه امامیه، جامعة الزهراء، ۱۳۹۷ش. متن را از اینجا بخوانید.