کاربر:Ma.sultanmoradi/صفحه تمرین۲

از دانشنامه فقه معاصر
آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۴/۲۹

همه منابع مطالعاتی

وکالت در دادگاه از مسائل معاصر فقه است. فقیهان و پژوهشگران معاصر فقه در آثار خود درباره وکالت، به مسائلی همچون مبانی فقهی وکالت در دعاوی حقوقی و کیفیری، وکالت زنان در دادگاه و ... پرداخته‌اند

کتاب

فارسی

  1. ‌حدود اختیارات وکیل در فقه امامیه و اهل سنت: بررسی دیدگاه‌های فقهی فریقین، بیان جنبه‌های مجهول و مبهم، پاسخ به پرسش‌ها،‏‫ سید محمدعلی حسینی‌ دولت‌آبادی، قم، انتشارات سلسله‏‫، ‏‫۱۴۰۰ش.‬‬
  2. ماهیت وکالت، تعهدات و حدود اختیارات وکیل مدافع از منظر فقه امامیه و حقوق ایران، محمد فلاح‌ لمراسکی، گرگان، نوروزی، ۱۳۹۹ش.
  3. بررسی فقهی وکالت زن در دعاوی و مجلس، محمد صادق فیاض، قم، مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)‏‫، ‏‫‬‏۱۳۹۳ش.

عربی

مقاله

فارسی

  1. بررسی تطبیقی حضوروکیل در محاکم ایران و مصر، سیدمحمود بدیعی خیرابادی، رسول مقصودپور، مهدی فیروزابادیان، فقه و تاریخ تمدن، شماره ۶۶، پاییز ۱۳۹۹ش.
  2. رویکرد فقهی حقوقی بر ماهیّت و آثار وکالت تفویضی، مهدیه لطیف زاده، عبدالله خدابخشی شلمزاری، مطالعات فقه و حقوق اسلامی، شماره ۲۱، سال یازدهم، پاییز و زمستان ۱۳۹۸ش.
  3. خاستگاههای فقهی حقوقی ضرورت وکالت در دعاوی و نقش آن در صیانت از حقوق شهروندی، محمد باقر عامری‌نیا، اولین همایش ملی تبیین حقوق شهروندی و ابعاد آن از منظر فقه، حقوق و علوم انسانی، ۱۳۹۶ش.
  4. بررسی وکالت و آثار آن در فقه و حقوق موضوعه، توحيد صالحي حيدرآباد، مسعود محمديان، كنفرانس پژوهش هاي نوين ايران و جهان در روانشناسي و علوم تربيتي حقوق و علوم اجتماعي، دانشگاه دولتي علمي كاربردي شوشتر، شركت دانش پژوهان همايش آفرين پارس بين المللي، ۱۳۹۶ش. مقاله را اینجا ببینید.
  5. چالشهای وکالت در دعاوی حقوقی، صالح یمرلی، زهرا وحيدي قلانلو، فقه، حقوق و علوم جزا، جلد ۱، شماره ۲، زمستان ۱۳۹۵ش.
  6. ضمانت اجرای عدم رعایت مصلحت در وکالت، بیژن حاجی عزیزی، سیده مریم اعتماد، فقه و اصول، شماره ۱۰۰، بهار ۱۳۹۴ش.

عربی

  1. المحاماة في الاسلام، رشدي مريش، هدي الإسلام (اردن)، دوره ۶، شماره ۱۰، ۱۹۶۲م/۱۳۸۱ق.

پایان‌نامه

فارسی

عربی

منابع دیگر

فارسی

عربی