اثبات نسب با آزمایش پزشکی (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

Abbasi (بحث | مشارکت‌ها)
Abbasi (بحث | مشارکت‌ها)
خط ۱: خط ۱:
{{منابع مطالعاتی}}
{{منابع مطالعاتی}}
[[اثبات نسب با آزمایش پزشکی]] به لحاظ فقهی مورد بحث و بررسی بسیاری از محققان و صاحب‌نظران معاصر قرار گرفته است. در علم پزشکی از آزمایش دی ان ای و آزمایش خون برای تعیین وراثت استفاده می‌شود اما به لحاظ فقهی دربارهٔ کفایت آزمایش پزشکی برای اثبات نسب اختلاف نظر وجود دارد. از میان مراجع تقلید [[ناصر مکارم شیرازی]] آزمایش پزشکی را برای اثبات نسب کافی نمی‌داند و [[سید علی سیستانی]] آن را تنها در فرضی که به صورت روشن و قطعی رابطه نسبی را نشان دهد کافی می‌داند؛ بنابر نظر ایشان در تحلیل انساب بعید و به‌طور کلی در فرضی که نظر شخصی پزشک در تفسیر آزمایش دخیل باشد نمی‌توان نسب را با آزمایش پزشکی اثبات نمود. در این صفحه آثاری که به مطالعه و بررسی اثبات نسب با آزمایش پزشکی پرداخته و در قالب کتاب، مقاله و پایان‌نامه انتشار یافته، گردآوری شده است.
[[اثبات نسب با آزمایش پزشکی]] به لحاظ فقهی مورد بحث و بررسی بسیاری از محققان و صاحب‌نظران معاصر قرار گرفته است. در علم پزشکی از آزمایش دی ان ای و آزمایش خون برای تعیین وراثت استفاده می‌شود اما به لحاظ فقهی دربارهٔ کفایت آزمایش پزشکی برای اثبات نسب اختلاف نظر وجود دارد.  
 
از میان مراجع تقلید [[ناصر مکارم شیرازی]] آزمایش پزشکی را برای اثبات نسب کافی نمی‌داند و [[سید علی سیستانی]] آن را تنها در فرضی که به صورت روشن و قطعی رابطه نسبی را نشان دهد کافی می‌داند؛ بنابر نظر ایشان در تحلیل انساب بعید و به‌طور کلی در فرضی که نظر شخصی پزشک در تفسیر آزمایش دخیل باشد نمی‌توان نسب را با آزمایش پزشکی اثبات نمود.  
 
در این صفحه آثاری که به مطالعه و بررسی اثبات نسب با آزمایش پزشکی پرداخته و در قالب کتاب، مقاله و پایان‌نامه انتشار یافته، گردآوری شده است.


== کتاب‌ها ==
== کتاب‌ها ==