کاربر:Ma.sultanmoradi/صفحه تمرین1: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه فقه معاصر
Ma.sultanmoradi (بحث | مشارکت‌ها)
Ma.sultanmoradi (بحث | مشارکت‌ها)
خط ۸: خط ۸:


=== معرفی ===
=== معرفی ===
 
هیئت تحریریه این مجله عبارتند از [[جعفر بستان نجفی]]، سیدجواد حسینی‌خواه
نظریه‌پردازی و تولید علم در عرصة فقه، اصول و دانش‌های مرتبط با فقه؛
[[محمدجعفر طبسی]]، سیدعلی علوی قزوینی، [[محمدجواد فاضل لنکرانی]]، محمدرضا فاضل کاشانی، [[محمد قائینی]]، سیدمحمد نجفی یزدی، سعید واعظی.
ارائه الگوها و نظریه‌های کاربردی فقهی اجتهادی در برابر چالش‌های اجتماعی معاصر؛
این مجله هدف خود را ذیل چهار عنوان دسته‌بندی می‌کند: نظریه‌پردازی و تولید علم در فقه و اصول، ارائه الگوها و نظریه‌های کاربردی فقهی در برابر چالش‌های اجتماعی معاصر، تبیین مبانی فقه و نظام‌سازی فقهی با تاکید بر فقه‌های تخصصی، توسعه فقه‌پژوهی و انتشار پژوهش‌های نظام‌مند و مسأله‌محور در‌ رشته‌های ‌مرتبط با دانش فقه.<ref>سایت مجله فقه و اجتهاد، [https://mags.markazfeqhi.com/journal/aim_scope اهداف و چشم‌انداز] </ref>
تبیین مبانی و اصول فقهی اهل بیت : و نظام‌سازی مبتنی بر آن در عرصه‌های مختلف با تاکید بر فقه‌های تخصصی؛
موضوع برخی از مقالات پذیرفته شده در این مجله عبارتند از مسئولیت مدنی، مرجعیت زنان، فقه حکومتی، حریم خصوصی و تبدیل جنسیت است.
توسعه فقه‌پژوهی و نشر نتایج پژوهش نظام‌مند و مسأله‌محور در‌ رشته‌های ‌مرتبط با دانش فقه؛
مسئولیت مدنی، مرجعیت زنانف فقه حکومتی، حریم خصوصی و تبدیل جنسیت

نسخهٔ ‏۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۰۳

دو فصلنامه فقه و اجتهاد نشریه‌ای علمی-پژوهشی است که از سال 1393ش منتشر می‌شود. صاحب امتیاز این مجله مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) است. مسائلی همچون مسئولیت مدنی، مرجعیت زنان، فقه حکومتی، حریم خصوصی و تبدیل جنسیت موضوع برخی از مقالات این مجله هستند.

  • فقه‌های تخصصی؛ از جمله: فقه اجتماعی، فقه اقتصادی، فقه پزشکی، فقه سیاسی،‌ فقه هنر و رسانه، فقه و حقوق بشر و...
  • فلسفه فقه و اجتهاد
  • روش‌شناسی فقه و اجتهاد
  • دانش‌های مرتبط با فقه و اجتهاد؛ از جمله: اصول فقه، قواعد فقهی، رجال و..

معرفی

هیئت تحریریه این مجله عبارتند از جعفر بستان نجفی، سیدجواد حسینی‌خواه محمدجعفر طبسی، سیدعلی علوی قزوینی، محمدجواد فاضل لنکرانی، محمدرضا فاضل کاشانی، محمد قائینی، سیدمحمد نجفی یزدی، سعید واعظی. این مجله هدف خود را ذیل چهار عنوان دسته‌بندی می‌کند: نظریه‌پردازی و تولید علم در فقه و اصول، ارائه الگوها و نظریه‌های کاربردی فقهی در برابر چالش‌های اجتماعی معاصر، تبیین مبانی فقه و نظام‌سازی فقهی با تاکید بر فقه‌های تخصصی، توسعه فقه‌پژوهی و انتشار پژوهش‌های نظام‌مند و مسأله‌محور در‌ رشته‌های ‌مرتبط با دانش فقه.[۱] موضوع برخی از مقالات پذیرفته شده در این مجله عبارتند از مسئولیت مدنی، مرجعیت زنان، فقه حکومتی، حریم خصوصی و تبدیل جنسیت است.

  1. سایت مجله فقه و اجتهاد، اهداف و چشم‌انداز