کاربر:Khoshnudi/صفحه تمرین۷: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه فقه معاصر
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه را خالی کرد)
برچسب‌ها: خالی کردن واگردانی دستی
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
قبر


== مفهوم‌شناسی و اهمیت ==
[ویرایش]واژه قبر در بسیارى از روایات به معناى برزخ است و منظور از فشار قبر یا سؤال و جواب نکیر و منکر در شب اول قبر شب اول انتقال انسان از این دنیا به عالم برزخ است.
در نتیجه اول شبى که انسان از دنیا رفته شب اول برزخ (قبر) او حساب مى شود و آن چه که مربوط به فشار قبر و سؤال و جواب و عذاب برزخی است، مربوط به شب اول مرگ آدمى است در نتیجه اگر کسى را حیوانات درنده بخورند یا در دریا غرق شود و… از شب اول قبر معاف نمى شود.
لازم به توضیح است که این توجیه (قبر به معنای برزخ) از واژۀ قبر در تضاد با روایاتی مانند نماز لیلة الدفن نخواهد بود؛ چرا که این گونه روایات ناظر به جنبه های حداکثری مسائل و حوادث و رخدادها است؛ زیرا که هم در گذشته و هم در دنیای کنونی اکثر قریب به اتفاق انسان هایی که از دنیا می رفتند و می روند با فاصله کوتاهی به خاک سپرده می شوند و شب اول قبر آنها با شروع عالم برزخ فاصله چندانی ندارد.
== احکام و ویژگی‌های قبر ==
۸۳۴ سیسی
#  قبر را به اندازۀ قد انسان متوسط یا تا ارتفاع شانۀ وی گود کنند.
# قبر را چهار گوشه بسازند و به اندازۀ چهار انگشت باز یا بسته از زمین بلند کنند.  بلند کردن روی قبر، زیادتر از چهار انگشت باز.
# روی قبر را پهن و مسطّح بسازند.
# اسم میّت را بالای قبر بنویسند یا بر لوح یا سنگی بنویسند و بالای سر میّت نصب کنند تا اشتباه نشود.
# قبر را محکم بسازند تا زود خراب نشود.
#شایسته است بر مؤمن که قبری برای خود مهیّا کند، چه در حال بیماری و چه در حال صحّت و سلامتی و سزاوار است خود، داخل آن برود و در قبر قرآن بخواند. همچنین، بذل زمین برای دفن میّت مؤمن، مستحب می‌باشد.
#
== احساس انسان در قبر ==
پیامبر اکرم (ص)، در مورد وضعیت انسان بعد از مرگ و جای گرفتن در قبر می فرماید: قبر یا باغی از باغ های بهشت است و یا گودالی از گودال های جهنم. [۱]
مشابه چنین روایتی، از امامان معصوم (ع) نیز نقل شده است. [۲]
== سکرات قبر ==
بر اساس روایات، دو فرشته ای که برای پرسش و پاسخ، به مردۀ خوابیده در قبر مراجعه می کنند، از جلوه های متفاوتی برخوردارند.
اگر آن مرده، فرد نیکی باشد، فرشتگان، “بشیر” و “مبشر” نامیده می شوند. [۳]
که مفهوم بشارت در نام آنان نهفته است، اما اگر شخص ساکن در قبر، فرد ستمکار و گنه کاری باشد، نامشان “نکیر” و “منکر” است که ناشناسی و رمزآلود بودن را می توان از نامشان برداشت کرد.
این جا است که در دعا می خوانیم: “َادْرَأْ عَنِّی مُنْکَراً وَ نَکِیراً وَ أَرِ عَیْنِی مُبَشِّراً وَ بَشِیرا”؛ [۴]
خدایا! نکیر و منکر را از من دور کرده و به جای آن دو، بشیر و مبشر را به من بنمایان!
یقیناً رفتار و کردار انسان ها در دنیا است که مشخص کنندۀ وضعیت او در قبر خواهد بود.
روایت دیگری از پیامبر (ص) ایشان می فرماید: عیسی مسیح (ع)، روزی از کنار قبری گذر نمود که ساکن آن در حال عذاب بود. سپس بعد از گذشت یک سال، دوباره مسیرش به همان قبر برخورد کرده و مشاهده نمود که دیگر عذابی در کار نیست. او دلیل چنین تغییری را از خداوند جویا شده و از طرف پروردگار به او وحی آمد که ای روح خدا! فرزند نیکی از این شخص، به سن رشد رسید که آن فرزند، جاده ای را تعمیر کرده و یتیمی را زیر سرپرستی خود قرار داد و من این مرده را به خاطر کردار نیک فرزندش بخشیدم. [۶]
=== فشار قبر و عوامل ایجاد آن ===
[ویرایش]فشار قبر یکی از حقایقی است که مؤمنان به آن اعتقاد دارند.
منظور از قبر، قبر ظاهری افراد نیست؛ زیرا در مکانی که میت دفن می شود هیچ تغییری ایجاد نمی شود، علاوه بر این که عده ای به گونه ای می میرند که جسد آنان از بین می رود و یا هرگز دفن نمی شوند تا آن که بدن شان از بین می رود.
در روایتی از امام صادق (ع) از حال شخصی پرسیده می شود که بعد از کشته شدن همچنان بدنش بر “دار” باقی است، آیا چنین شخصی عذاب قبر دارد؟ حضرت فرمود: بله. [۱۰]
بنابراین فشار قبر برای هر نوع مردنی قابل تصور است.
در مورد فشار قبر، برخی از اعمال است که باعث فشار قبر می شود و برخی از اعمال است که فشار قبر را از بین می برد.
در روایات وارد شده است که بیشترین علتی که انسان به عذاب قبر مبتلا می شود؛ به دلیل سخن ‌چینی و بدخلقی و بی مبالاتى به نجاست بول (ادرار) است. [۱۱]
در روایت دیگر از رسول خدا (ص) نقل شده است: «عذاب قبر به سزاى سخن چینی، غیبت و دروغ است». [۱۲]
== سؤال در قبر ==
[ویرایش]انسانی که از دنیا می رود به عالمی به نام برزخ وارد می شود و او را در خانه ای به نام قبر وارد می کنند و در قبر از عقاید و اعمال کلی پرسیده می شود. به میّت می گویند: خدایت که بود، پیغمبرت که بود، چه دینی داشتی؟ این را از هر فردی خواه مؤمن و خواه کافر و غیر مسلمان می پرسند، مگر از بچه های نابالغ، دیوانه و کم عقل؛ [۷]
[۸]
دو ملک به نام «نکیر» و «منکر»، از انسان مواردی را سؤال می کنند که حضرت امام سجاد (ع) در این باره می فرماید: اولین سؤال آن دو فرشته این است که آیا خدا را پرستش می کردی یا مشرک بودی؟ دوم این که از پیامبر و مکتب و دین و کتاب (قرآن) سؤال می شود؛ سوم این که از رهبری و ولایت می پرسند که کدام رهبر (حق یا باطل) را تقویت و یا تضعیف می کردی؟ چهارم این که از عمر می پرسند که در چه راهی مصرف کردی؟ پنجم این که از مال و درآمدها می پرسند که از چه راهی به دست آوردی و در چه راهی مصرف نمودی؟ بعد در ادامه می فرمایند: خودتان را برای پاسخ گویی به سؤالات شب اول قبر آماده نمایید. [۹]
۷۸ - دفن غیر مسلمان در قبرستان مسلمان
[ویرایش]بر طبق احکام اسلامی دفن میت غیر مسلمان در قبرستان مسلمانان و دفن مسلمان در قبرستان کفار اشکال دارد و جایز نیست.
و هم چنین جایز نیست اولاد کفار در قبرستان مسلمانان دفن شود. بله! اگر میت کافر و مسلم مشتبه شود، همه را در مقبره مسلمانان دفن مى‌کنند. و هر گاه کافر را در مقبره مسلمانان یا مسلمانی را در مقبرۀ کفار دفن کردند، نبش قبر جایز است، به جهت این که کافر حرمت ندارد و مقتضاى حرمت مسلم این است که با کفار نباشد. [۲۳]
[۲۴]
[۲۵]
۹ - قدم زدن یا راه رفتن روی قبر
[ویرایش]در خصوص قدم زدن یا راه رفتن روی قبر، نظر مراجع عظام تقلید بدین شرح است.
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):
معروف کراهت آن است.
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):
راه رفتن بر قبر بدون ضرورت مکروه است. کفاره ای ندارد.
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
حرام نیست، ولی بهتر این است که روی قبر مؤمنان راه نروند.
==  منابع ==
* [http://a-alidoost.ir/persian/articles/view/22808/  «بررسی فقهی تقاص در سب»]، پایگاه اطلاع‌رسانی آیت الله علیدوست، تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [http://bahrainmirror.com/news/60786.html «الشیخ علی سلمان فی مقدمة "مرافعة وطن": خطّ لنا بیده لحظاته الأولی فی السجن ومثّل مشروع الإصلاح السیاسی السلمی فی البحرین»]، در سایت مرآة البحرین، تاریخ درج: ۳۰ دسامبر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://emammahdy.com/Contents/31787/✳️منظور-از-«ما-رأیت-الا-ج%20-.aspx «منظور از «ما رأیت الا جمیلا»»]، پایگاه اطلاع‌رسانی یاوران مهدی (عج)، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [http://ijtihadnet.ir/ وبگاه شبکه اجتهاد]، تاریخ درج مطلب: ۷ آبان ۱۳۹۸ش.
* [http://ijtihadnet.net/الشيخ-عبد-الكريم-الزنجاني-مواقف-جهادي/ «الشیخ عبد الکریم الزنجانی.. مواقف جهادیة وجهود وحدویة»]، وبگاه الاجتهاد، تاریخ درج مطلب: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [http://imamali.info/iadl/handle/110/398 «ترجمه و توضیح قصیده عینیه ابن‌ابی الحدید در مدح امام علی بن ابی طالب علیه‌السلام [پایان‌نامه<nowiki>]</nowiki>»]، وبگاه کتابخانه تخصصی امیرالمؤمنین علی، تاریخ بازدید: ۷ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [http://maarefhekmiya.org/tag/العدل-الإلهی/ «قراءة فی کتاب «العدل الإلهی» للشهید مرتضی المطهری»]، پایگاه المعارف الحکمیة، تاریخ بازدید: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [http://mesbahyazdi.ir/node/6780/ترجمه-کتاب-«آموزش-فلسفه»-زبان-تایی-منتشر-شد «ترجمه کتاب «آموزش فلسفه» به زبان تایی منتشر شد»]، پایگاه اطلاع‌رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی، تاریخ درج مطلب: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، تاریخ بازدید: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://nbo.ir/سید-علی-یثربی-آیت-الله-یثربی__a-126.aspx «سید علی یثربی (آیت الله یثربی)»]، سایت فرهیختگان تمدن شیعه، تاریخ درج مطلب: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید:۳ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [http://opac.nlai.ir/opac-prod/bibliographic/896233 «آموزش فلسفه»]، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ بازدید:۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://quranahlebayt.com/?product=بخل-و-شح؛-شاکله-اختلال «بخل و شح؛ شاکله اختلال»]، نشر قرآن و اهل بیت نبوت، تاریخ بازدید: ۱۶ بهمن، ۱۴۰۱ش.
* [http://rasanews.ir/fa/news/167946/ «تماس تلفنی آیت‌الله سیستانی با شیخ عیسی قاسم برای پیگیری انقلاب بحرین/ شیخ عیسی، آمریکا را شیطان بزرگ می‌داند»]، در خبرگزاری رسا، تاریخ درج: ۱ خرداد ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://shabestan.ir/detail/News/682866 «عدم تأیید منابع تاریخی در نسبت دادن"ما رایت الا جمیلاً به حضرت زینب(س)»]، خبرگزاری شبستان، تاریخ درج مطلب: ۲ بهمن ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [http://shabestan.ir/detail/News/728513 «سرّ تولد «ما رأیتُ الّا جمیلاً» از دل مصائب کربلا، خبرگزاری شبستان]. تاریخ درج مطلب: ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [http://taghrirat.net/ وبگاه تقریرات]، تاریخ بازدید: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [http://thaqalain.ir/نام-بردن-از-امیرالمؤمنین-علیه-السلام-ب/ «نام بردن از امیرالمؤمنین علیه‌السلام با عنوان خاصف النعل یا «کفشدوز»]، سایت ثقلین. تاریخ بازدید: ۹ حرداد ۱۴۰۲ش.
* [http://thaqalain.ir/نام-بردن-از-امیرالمؤمنین-علیه-السلام-ب/ «نام بردن از امیرالمؤمنین علیه‌السلام با عنوان خاصف النعل یا «کفشدوز»]، سایت ثقلین. تاریخ بازدید: ۹ حرداد ۱۴۰۲ش.
* [http://thaqalain.ir/نگاهی-به-وضعیت-حدیث-در-عصر-صادقینعلیهم/ «نگاهی به وضعیت حدیث در عصر صادقین (علیهما السلام)»]، وبگاه ثقلین، تاریخ درج مطلب: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۲ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [http://www.buali.ir/fa/worksandbooks «آثار و کتب شیخ‌رئیس بوعلی‌سینا»]، سایت بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا، تاریخ درج: بدون تاریخ، تاریخ بازدید: ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [http://www.ensafnews.com/227548/رسول-جعفریان-بخش-زیادی-از-نخبگان-حکومت/ «رسول جعفریان: بخش زیادی از نخبگان حکومتی کشور ضدعلم هستند»]، پایگاه خبری تحلیلی انصاف، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش تاریخ، درج مطلب ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ش.
* [http://www.iranjewish.com/Torah.htm#b3 کتاب مقدس]، تهران، انتشارات انجمن کلیمیان تهران، چاپ اول، ۱۳۶۱ش.
* [http://www.islamicmagzine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=180&Itemid=214&lang=en «مکمل فهرست کتب»]، مجله شش ماهی مآب شماره۱.
* [http://www.javabcity.ir/node/869 «معنا و تفسیر دقیق جمله حضرت زینب(س) مارایت الا جمیلا چیست؟»]، شهر جواب، تاریخ درج مطلب: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [http://www.lib.ir/book/85822836/مستحدثات-المسائل/ «مستحدثات المسائل»]، پایگاه اطلاع‌رسانی کتابخانه‌های ایران، تاریخ بازدید: ۲۴ دی ۱۴۰۱ش.
* [http://www.manuscripts.ir/fa/about/90-news/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/4819-%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D صفرزاده، مهدی، «فهرست ترجمه‌های فارسی آثار سید مرتضی (ره)]»، پایگاه خبری نسخ خطی، تاریخ درج مطلب: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، تاریخ بازدید، ۲۷ فروردین ۱۴۰۲.
* [http://www.mesbahyazdi.ir/node/837 «ابعاد علمی»]، پایگاه اطلاع‌رسانی آثار آیت‌الله مصباح یزدی، تاریخ بازدید: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://www.raheshalamche.com/post/ «سیاسی‌کاری علیه عاشورا!»]، پایگاه خبری شلمچه، تاریخ درج مطلب: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۸ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [http://www.shamstoos.ir/fa/news/53924 «آیت‌الله شیخ عبدالکریم نجفی زنجانی معروف به عالم اعظم جهان اسلام، ابن سینای عصر، مصلح اکبر و امام زنجانی»]، بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا، تاریخ درج مطلب: ۱۵ دی ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [http://www.shmoton.ir/نقد-کتاب-عدل-الهی_۳۲۴۱.html «نقد کتاب عدل الهی»]، سایت شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی، تاریخ بازدید: ۱ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [http://www.tabnak.ir/fa/news/599455 «واکنش آمریکا به لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم»]، در سایت تابناک، تاریخ درج: ۱ تیر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [http://www.tahoor.com/FA/Article/View/117137?term=کتاب%20المختصر «کتاب مجموعه تعلیقات (علی کتاب المسائل الفقهیه)»]، دائرة المعارف طهور، تاریخ بازدید: ۲۴ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://14f2011.com/ar/coa.about/ «من نحن»]، سایت ائتلاف شباب ثورة ۱۴ فبرایر، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://ahlolbait.com/media/17881 «شرح عبارت "ما رأیت الا جمیلا" (بخش اول) - سید محمد مهدی میرباقری»]، مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت (ع). تاریخ درج مطلب: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://ajansbook.ir/ «کتاب فرهنگ سوگ شیعی»]؛ سایت آژانس کتاب، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://alefbalib.com/MetaData/700949/الشيخ-عبد-الكريم-الزنجاني-دراسة-تاريخية-1886-1968 «الشیخ عبد الکریم الزنجانی دراسه تاریخیه»]، کتابخانه مجازی الفبا، تاریخ بازدید: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://alefbalib.com/Metadata/137697/انتصار «الانتصار]» سایت کتابخانه مجازی الفبا، تاریخ بازدید: ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [https://alkhersan.ir/fa/Book/View/1/عليٌ-امام-البررة «کتاب علی امام البررة»]، کنگرهٔ علمی أمناء الرسول، تاریخ بازدید: ۲۴ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://article.tebyan.net/342913/استاد-رسول-جعفریان «زندگینامه و کتاب‌شناسی استاد رسول جعفریان»]، سایت تبیان، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۹ آذر ۱۳۹۵ش.
* [https://article.tebyan.net/371391 «چرا حضرت زینب(س) فرمودند ما رایت الا جمیلا؟»]، تبیان، تاریخ درج مطلب: ۶ شهریور ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://b2n.ir/f28581 «مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)»]، وبگاه مجمع راهبردی اندیشه مهدویت، تاریخ درج مطلب: ۴ اسفند ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://boghanews.ir/?p=33761 «معروف‌ترین و کهن‌ترین امامزاده قزوین؛ امامزاده حسین(ع)]»، سایت امامزادگان و بقاع متبرکه، تاریخ درج: ۵ فروردین ۱۴۰۱، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://bookroom.ir/book/42877/ «اندیشه سیاسی شیخ عبدالکریم زنجانی»]، وبگاه پاتوق کتاب فردا، تاریخ بازدید: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://buy-pub.miu.ac.ir/product/4067901 «عدل الهی (اردو)»]، پایگاه مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی، تاریخ بازدید: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://donya-e-eqtesad.com/بخش-سایت-خوان-62/3905708-واکنش-رسول-جعفریان-به-محدودیت-اینترنت-در-کشور-فشار-زیاد-انفجار-فرار-می-آورد «واکنش رسول جعفریان به محدودیت اینترنت در کشور/فشار زیاد انفجار و فرار می‌آورد»]، سایت روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۶ مهر ۱۴۰۱ش.
* [https://eheyat.com/معنای-صحیح-ما-رأیت-الا-جمیلا/ «معنای صحیح ما رأیت الا جمیلا»]، پایگاه اطلاع‌رسانی هیئت رزمندگان اسلام.
* [https://elmnet.ir/article/31778179-31361/حقیقت-مرگ_-تحلیلی-از-چیستی،-چگونگی-و-علل-مرگ-از-منظر-ابن‌سینا-و-ملاصدرا «حقیقت مرگ: تحلیلی از چیستی، چگونگی و علل مرگ»]، سایت علم‌نت،
* [https://elmnet.ir/article/31778179-31361/حقیقت-مرگ_-تحلیلی-از-چیستی،-چگونگی-و-علل-مرگ-از-منظر-ابن‌سینا-و-ملاصدرا «حقیقت مرگ: تحلیلی از چیستی، چگونگی و علل مرگ»]، سایت علم‌نت،
* [https://emamat.org/andishe-1335/ «اثبات امامت بلافصل امیرالمؤمنین علیه‌السلام در حدیث مقاتله بررسی شد.»]، پایگاه جامع اطلاع‌رسانی امامت، تاریخ بازدید: ۹ حرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://emamat.org/andishe-1335/ «اثبات امامت بلافصل امیرالمؤمنین علیه‌السلام در حدیث مقاتله بررسی شد.»]، پایگاه جامع اطلاع‌رسانی امامت، تاریخ بازدید: ۹ حرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4286 «آموزش فلسفه جلد ۲»]، فروشگاه اینترنتی انتشارات مؤسسه امام خمینی (ره)، تاریخ بازدید: ۷ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://fa.abna24.com/story/720077 «شیعیان بحرین کفن‌پوش به خیابان‌ها آمدند + تصاویر»]، در خبرگزاری ابنا، تاریخ درج: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://fa.shafaqna.com/news/1319933 «شرح مقام ما رأیت الا جمیلا»]، شفقنا. تاریخ درج مطلب: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://fa.shafaqna.com/news/251976// «متن کامل تحلیل سروش محلاتی از ملاقات امام حسین(ع) با عمر سعد»]، خبرگزاری شفقنا، تاریخ درج مطلب: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://farabiaward.ir/content/49/برگزیدگان-سومین-جشنواره-بین-المللی-فارابی «برگزیدگان سومین جشنواره بین‌المللی فارابی»]، سایت جشنواره فارابی، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://farabiaward.ir/page/103/دوره-دوم «برگزیدگان دومین جشنواره بین‌المللی فارابی»]، سایت جشنواره فارابی، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://fararu.com/fa/news/133529/انتقاد-شدید-جعفریان-از-پناهیان-هشت-سال-است-مشتی-روضه-خوان-و-مداح-سردمدار-اندیشه-شده‌اند «انتقاد شدید جعفریان از پناهیان؛ هشت سال است مشتی روضه خوان و مداح سردمدار اندیشه شده‌اند»]، سایت فرارو، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۸ آذر ۱۳۹۱ش.
* [https://farhangi.atu.ac.ir/fa/news/4707/-«مناظره بروجردی و کاشانی با موضوع «کربلا درس مذاکره یا حماسه؟» در دانشگاه علامه طباطبائی»]، معاوت فرهنگی دانشگاه طباطبایی، تاریخ درج مطلب: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://fars.navideshahed.com/fa/news/394505/مروری-بر-زندگی-نامه-شهيد-محراب-آيت-الله-دستغيب «مروری بر زندگی‌نامه شهید محراب آیت‌الله دستغیب»]، وبگاه نوید شاهد، تاریخ درج مطلب: ۲۰ آذر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۵ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://fss.urd.ac.ir/fa/cont/83 «معرفی منابع درسی گروه تاریخ تشیع»]، سایت دانشگاه ادیان و مذاهب، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ش.
* [https://ganj.irandoc.ac.ir/#/articles/a0d92ac12d0d8b8f2b548bbc4d04498d «ترجمه ۱۰ درس معرفت‌شناسی کتاب آموزش فلسفه اسلامی آیت الله مصباح یزدی به اسپانیولی»]، سایت ایران داک، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://hawzah.net/fa/Article/View/98727/نظری-به-آثار-شهید-دستغیب#_edn5 «نظری به آثار شهید دستغیب»]، پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ درج مطلب: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۵ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://hawzah.net/fa/Magazine/View/2689/6594/76914/´ شیخ عباسعلی اسلامی، مبلّغ نواندیش]، پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه.
* [https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6435/6852/82218/%D9%81%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%A2%DB%8C%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%91%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%DB%8C%D8%AB%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B «فرزانگان;آیة اللّه میر سید علی یثربی کاشانی»]، پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه. تاریخ درج مطلب: ۵ تیرماه ۱۳۸۷ش، تاریخ بازدید: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6444/8158/107477/دانستنی-هایی-درباره-فرات «جریان فرات در شهر کربلا»]، وبگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ بازدید: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱.
* [https://hawzah.net/fa/Question/View/11932/جزئیات-دوره-های-آموزش-دروس-حوزوی «جزئیات دوره‌های آموزش دورس حوزوی»]، در پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۸۵ش، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://hawzah.net/fa/Question/View/11932/جزئیات-دوره-های-آموزش-دروس-حوزوی «جزئیات دوره‌های آموزش دورس حوزوی»]، در پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۸۵ش، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://historydocuments.ir/?page=post&id=1453 «۲۰ فروردین سالگرد رحلت حجت‌الاسلام حاج شیخ عباسعلی اسلامی»]، مرکز بررسی اسناد تاریخی.
* [https://iqna.ir/fa/news/3848881/ «امام حسین و مذاکره با دشمن»؛ نقدی بر ادعای سروش محلاتی و همفکرانش»]، سایت رجانیوز، تاریخ درج مطلب: ۲۳ مهر ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۷ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://iqna.ir/fa/news/3917087/ابوالقاسم-گرجی-و-خدمت-در-عرصه-پژوهش‌های-قرآنی «ابوالقاسم گرجی»]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ نشر: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، تاریخ بازدید: ۲۵ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://iqna.ir/fa/news/4125079/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AD%D9%84-%D9%88% پیکر آیت‌الله خسروشاهی پس از سه سال به محل وصیت منتقل شد]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://irdc.ir/fa/news/3925 «ماجرای توزیع نسخه چاپی سخنرانی امام علیه کاپیتولاسیون در سراسر کشور/ عملکرد دارالتبلیغ در جهت انحراف مبارزه پس از تبعید امام»]، پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تاریخ درج مطلب: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://irdc.ir/fa/news/3925 «ماجرای توزیع نسخه چاپی سخنرانی امام علیه کاپیتولاسیون در سراسر کشور/ عملکرد دارالتبلیغ در جهت انحراف مبارزه پس از تبعید امام»]، پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تاریخ درج مطلب: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://irna.ir/x3F55f «کتاب «عدل الهی» اثر استاد مطهری به زبان ازبکی منتشر شد»]، پایگاه خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ درج مطلب: ۱۶ بهمن ۱۳۸۶ش، تاریخ بازدید: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://islamic-rf.ir/nashr1.aspx?id=4149 «کنگره سید مرتضی، الانتصار لما انفردت به الامامیه]»، پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی، تاریخ بازدید: ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/149f9c67-fd89-4a76-a6e7-8f6ab4f858c7 «ترجمه و شرح منطق»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/149f9c67-fd89-4a76-a6e7-8f6ab4f858c7 «صفحه کتاب ترجمه و شرح منطق»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/263acf14-eb8e-4bc5-ae4a-18f265e62a74 «صفحه کتاب منطق»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/263acf14-eb8e-4bc5-ae4a-18f265e62a74 «کتاب منطق»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/3c64208f-ae3c-4a9c-8bff-66e978382865 «صفحه کتاب المنطق (دارالتفسیر)»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/3c64208f-ae3c-4a9c-8bff-66e978382865 المنطق (دارالتفسیر)»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/495be34e-4c9e-4357-92ba-4ca52e056dd0 «شرح اللآلی المنتظمه: المنظومه فی المنطق»]، سایت خانه کتاب، تاریخ بازدید ۱۴۰۲/۱/۲۸.
* [https://ketab.ir/book/495be34e-4c9e-4357-92ba-4ca52e056dd0 «شرح اللآلی المنتظمه: المنظومه فی المنطق»]، سایت خانه کتاب، تاریخ بازدید ۱۴۰۲/۱/۲۸.
* [https://ketab.ir/book/64955e09-b4fc-473b-bea3-be0fe45ba4c7 «المنطق (انتشارات اسلامی)»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/64955e09-b4fc-473b-bea3-be0fe45ba4c7 «صفحه کتاب المنطق (انتشارات اسلامی)»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/676b8715-b233-44e4-9c2a-1ccfe75c9ca9 «المنطق (آرایه)»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/676b8715-b233-44e4-9c2a-1ccfe75c9ca9 «صفحه کتاب المنطق (آرایه)»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/6cae67b6-00e2-4c2d-be14-e39b51237d1d «غرر الفرائد فی فن الحکمه و شرحها (شرح المنظومه)»]، سایت خانه کتاب، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://ketab.ir/book/6cae67b6-00e2-4c2d-be14-e39b51237d1d «غرر الفرائد فی فن الحکمه و شرحها (شرح المنظومه)»]، سایت خانه کتاب، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://ketab.ir/book/7858334c-dafd-41ad-ac4a-a87e9d17593c «صفحه کتاب منطق»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/7858334c-dafd-41ad-ac4a-a87e9d17593c «کتاب منطق»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/acf72257-4780-4e92-87a0-df52a44f4e85 «المنطق (اسماعیلیان)»]، سایت خانه کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketab.ir/book/acf72257-4780-4e92-87a0-df52a44f4e85 «صفحه کتاب المنطق (اسماعیلیان)»]، تارنمای خانه کتاب و ادبیات ایران، تاریخ بازدید: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://ketabeqom.com/bookinfo/مرجئه-تاریخ-و-اندیشه/2158 «مرجئه تاریخ و اندیشه»]، فروشگاه اینترنتی کتاب قم، تاریخ بازدید: ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [https://ketabnak.com/book/34960/آموزش-فلسفه-جلد-۱?page=2 «آموزش فلسفه»]، سایت کتابناک، تاریخ بازدید:۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://ketabpedia.com/تحميل/غرر-الفوائد-از-مولي-هادي-بن-مهدي،-اسرا/ «غرر الفوائد (از: مولی هادی بن مهدی، اسرار سبزواری (۱۲۸۹ق)»]، کتاب بدیا، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://ketabpedia.com/تحميل/غرر-الفوائد-از-مولي-هادي-بن-مهدي،-اسرا/ «غرر الفوائد (از: مولی هادی بن مهدی، اسرار سبزواری (۱۲۸۹ق)»]، کتاب بدیا، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://khameneibook.ir/book/جهاد-تبیین-در-اندیشه-ی-حضرت-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای «جهاد تبیین»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://khameneibook.ir/book/دوران-جدید-عالم «دوران جدید عالم»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش..
* [https://khameneibook.ir/book/راه-روشن-مدیران-شرح-نهجالبلاغه «راه روشن مدیران»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://khameneibook.ir/book/مرگ-تاجرانه «مرگ تاجرانه»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://lib.eshia.ir/71844/1/0 «جواهر الأصول»]، کتابخانه فقاهت، تاریخ بازدید: ۲۵ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=44569&mid=253835 «نماز خواندن مقابل آینه»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیةالله مکارم شیرازی، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۱۷ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=45580&mid=258245 «رعایت قاعده یرملون در نماز»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی. تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://masjedhedayat.ir/fa/news/254/تاریخچه-مسجد-هدایت تاریخچه مسجد هدایت]، پایگاه اطلاع‌رسانی مسجد هدایت.
* [https://motahari.org/?s=عدل+الهی&post_type=product&product_cat=0 «عدل الهی»]، انتشارات صدرا، تاریخ بازدید: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://motahari.org/product/عدل-الهی-نسخه-چاپی/ «عدل الهی (نسخه چاپی)»]، انتشارات صدرا، تاریخ بازدید: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://mtif.ir/book/1531/جواهر-الأصول «جواهر الأصول»]، بنیاد محقق طباطبایی، تاریخ بازدید: ۲۵ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://mtif.org/book/57429/التعلیقة-علی-العروة-الوثقی «التعلیقة علی العروة الوثقی»]، بنیاد محقق طباطبایی، تاریخ بازدید: ۲۴ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://nashrebeynolmelal.ir/product/آموزش-فلسفه-جلد-2/ «آموزش فلسفه جلد ۲»]، کتاب بین‌الملل، تاریخ بازدید: ۷ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://nedayeesfahan.ir/10189/%«این مذاکره مصداق نصیحت و تأثیرگذاری بر عمرسعد است»]، جامعه تحلیلی خبری ندای اصفهان، تاریخ درج مطلب: ۷ آبان ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۸ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://news.avayetowheed.ir/جمله-ما-رایت-الا-جمیلا-نشانگر-بعد-عرف/ «جمله «ما رایت الا جمیلا» نشانگر بعد عرفانی شخصیت حضرت زینب(س) است»]، خبرگزاری حکمت و معرفت، تاریخ درج مطلب: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://news.ut.ac.ir/fa/news/24029/رئیس-کتابخانه-مرکزی-دانشگاه-تهران-منصوب-شد «رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران منصوب شد»]، پایگاه خبری تحلیلی دانشگاه تهران، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، تاریخ درج مطلب ۱۰ آذر ۱۴۰۰ش.
* [https://noorlib.ir/book/info/80390/ «الانتصار للسید المرتضی]»، سایت کتابخانه دیجیتال نور، تاریخ بازدید: ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://noorlib.ir/book/view/34593?viewType=pdf «آشنایی با مرگ»]، کتابخانه دیجیتال نور، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://noorlib.ir/book/view/34593?viewType=pdf «آشنایی با مرگ»]، کتابخانه دیجیتال نور، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://qasedoon.blog.ir/1392/11/25 «ما رأیت الا جمیلا را درست معنا کنیم»]، سایت قاصدون.
* [https://rasanews.ir/fa/news/33517/ «برگزیدگان نهمین دوره کتاب سال ولایت معرفی شدند»] خبرگزاری رسا، تاریخ درج: ۲۴ آبان ۱۳۸۶ش، تاریخ بازدید: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://rasanews.ir/fa/news/523191/ «حکم نبش قبر از دیدگاه مذاهب اربعه اهل سنت»]، خبرگزاری رسا. تاریخ درج مطلب: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۱۷ اردیبهشت۱۴۰۲ش.
* [https://rc.majlis.ir/fa/law/show/91073 قانون خدمت نظام اجباری]، مندرج در پایگاه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، تاریخ بازدید ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://rtis2.ut.ac.ir/cv/jafarianras رسول جعفریان] سایت دانشگاه تهران، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲.
* [https://samt.ac.ir/fa/book/1829/مرجئه-پیدایش-و-اندیشه-ها «مرجئه : پیدایش و اندیشه‌ها»]، وبگاه سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت)، تاریخ بازدید: ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [https://taaghche.com/book/79222/بخیل-نامه «معرفی کتاب بخیل‌نامه»]، وبگاه طاقچه، تاریخ بازدید: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.alefbalib.com/Metadata/702152/القصائد-السبع-العلویات «القصائد السبع العلویات»،] کتابخانه مجازی الفبا، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.aljazeera.net/misc/2022/4/23/موعد-عيد-الفطر-2022-وعدد-أيام-إجازته-في «موعد عید الفطر لهذا العام وعدد أیام إجازته فی مختلف الدول العربیة والإسلامیة»]، شبکه خبری الجزیره، تاریخ درج مطلب: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.aljazeera.net/misc/2022/6/27/موعد-وعدد-أيام-إجازة-عيد-الاضحى-2022-في «موعد وعدد أیام إجازة عید الأضحی فی مختلف الدول العربیة والإسلامیة»]، شبکه خبری الجزیره، تاریخ درج مطلب: ۶ تیر ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.alkawthartv.ir/news/81888 «العلویات السبع لابن‌ابی الحدید.. مقطع من القصیدة السابعة»]، وبگاه شبکه الکوثر، تاریخ درج مطلب: ۱۵ تیر ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.alwahabiyah.com/fa/Articleview/838/ «بررسی حرمت نبش قبر در نگاه فقهای بزرگ مذاهب اسلامی»]، پایگاه تخصصی وهابیت‌پژوهی. تاریخ درج مطلب: ا شهریور ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.aparat.com/v/Ye7y4 «فیلم سالم بودن جسم آیت الله قزوینی بعداز ۲۰سال-معاونیان»]، سایت آپارات، تاریخ بازدید: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.asriran.com/fa/news/140746/پاسخ-خسرو-معتضد-به-رسول-جعفریان «پاسخ خسرو معتضد به رسول جعفریان»]، سایت خبری تحلیلی عصر ایران، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۲۴ مهر ۱۳۸۹ش.
* [https://www.banuri.edu.pk/bayyinat-detail/مولانا-ملا-اور-مولوی-کی-اصطلاحات «مولانا، ملا اور مولوی کی اصطلاحات»]، سایت بینات، تاریخ درج مطلب: ۱ جمادی‌الاولی ۱۴۳۷ق، تاریخ بازدید: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.cafetarikh.com/news/48696/ «تصاویری از نبش قبر کریمخان زند توسط رضاخان»]، سایت کافه تاریخ، تاریخ درج مطلب: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.cgie.org.ir/fa/article/239591/هدایت،-مسجد هدایت، مسجد]، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.
* [https://www.farsnews.ir/news/13931211001183/جنگ-شیمیایی-عراق-و-عدم-مقابله-به-مثل-جمهوری-اسلامی-ایران-الگوی-تابعیت، «جنگ شیمیایی عراق و عدم مقابله به مثل جمهوری اسلامی ایران؛ الگوی تابعیت از قوانین بین‌المللی در زمان تجاوز]، خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.ghbook.ir/?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=4972&Itemid=167&lang=fa «الامام الصادق(ع) من المهد الی اللحد»]، سایت بازار کتاب قائمیه، تاریخ بازدید: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=15045&Itemid=167&lang=fa «موسوعه الامام الصادق(ع)»]، سایت بازار کتاب قائمیه، تاریخ بازدید: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.gisoom.com/book/1367741 «الشیخ الزنجانی والوحده الاسلامیه»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.gisoom.com/book/1509255/کتاب-بخل/ «بخل»]، گیسوم، تاریخ بازدید: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.hamshahrionline.ir/news/212151/نبش-قبر-صحابی-امیرالمومنین-توسط-تروریست-ها-در-سوریه «نبش قبر صحابی امیرالمؤمنین توسط تروریست‌ها درسوریه»]، سایت همشهری، تاریخ درج مطلب: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.hamshahrionline.ir/news/62131/رسول-جعفریان-رئیس-کتابخانه-مجلس-شد «رسول جعفریان رئیس کتابخانه مجلس شد»]، همشهری آنلاین، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۰ شهریور ۱۳۸۷ش.
* [https://www.hawzahnews.com/news/298553 «نگاه الهی حضرت زینب(س) به واقعه کربلا» خبرگزاری حوزه]، تاریخ درج مطلب: ۲۸ آبان ۱۳۹۱ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://www.ias.ac.ir/index.php/2015-09-16-15-00-58/islamic-dep/islamic-dep-def گروه علوم اسلامی]، سایت فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲.
* [https://www.ibna.ir/fa/longint/219088/منوچهر-صدوقی-سها-شرح-منظومه-روغن-بادام-اسفار-مصداق-ورود-ساحت-فلسفه-اسلامی> «منوچهر صدوقی سها: شرح منظومه، روغن بادام اسفار و مصداق ورود به ساحت فلسفه اسلامی است.»]، سایت خبرگزاری کتاب ایران، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://www.ibna.ir/fa/longint/219088/منوچهر-صدوقی-سها-شرح-منظومه-روغن-بادام-اسفار-مصداق-ورود-ساحت-فلسفه-اسلامی> «منوچهر صدوقی سها: شرح منظومه، روغن بادام اسفار و مصداق ورود به ساحت فلسفه اسلامی است.»]، سایت خبرگزاری کتاب ایران، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲.
* [https://www.ibna.ir/fa/naghli/62168/برگزيدگان-بيست-هفتمين-دوره-كتاب-سال-اعلام-شدند «برگزیدگان بیست و هفتمین دوره کتاب سال اعلام شدند»]، خبرگزاری کتاب ایران، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ش.
* [https://www.ibna.ir/fa/report/217104/کتابشناسی-آثار-ترجمه-شده-شهید-مطهری-قم «کتابشناسی آثار ترجمه شده شهید مطهری در قم»]، پایگاه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تاریخ درج مطلب: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://www.ibna.ir/vdcdfj0xoyt0xn6.2a2y.html «کتاب‌ها از حق قضاوت کنسولی کمتر سخن گفته‌اند/ از کاپیتولاسیون در تاریخ ایران تا داستان فروش استقلال»]، سایت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تاریخ درج مطلب: ۴ آبان ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.ibna.ir/vdcdfj0xoyt0xn6.2a2y.html «کتاب‌ها از حق قضاوت کنسولی کمتر سخن گفته‌اند/ از کاپیتولاسیون در تاریخ ایران تا داستان فروش استقلال»]، سایت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تاریخ درج مطلب: ۴ آبان ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.iichs.ir/fa/news/6826/پرچم-اسلام-دغدغه-هایش «بررسی نشریات دینی دوره پهلوی دوم، «پرچم اسلام» و دغدغه‌هایش»]، وبگاه مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، تاریخ درج مطلب: ۹ خرداد ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://www.imamali.net/?id=6861 «شباک الضریح المقدس»]، وبگاه شبکه الامام علی، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.irna.ir/news/4707470/ «آثار برگزیده دهمین دوره کتاب سال ولایت اعلام شد»]، خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ درج: ۸ آذر ۱۳۸۷ش، تاریخ بازدید: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://www.irna.ir/news/83053263 «راز ماندگاری ۴۰۰ ساله تکیه چهل اختران قم»]؛ خبرگزاری ایرنا، تاریخ درج مطلب: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱۲ آذر ۱۴۰۱.
* [https://www.irna.ir/news/84228087 «انقلاب ۱۴ فوریه بحرین، مطالبه مشروع و عادلانه ملی»] در خبرگزاری ایرنا، تاریخ درج: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.islamweb.net/ar/article/64738/ «المرجئه عقیدتهم وموقف السلف منهم»]، وبگاه اسلام ویب، تاریخ درج مطلب: ۳ مرداد ۱۳۸۳ش، تاریخ بازدید: ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ش.
* [https://www.isna.ir/news/96102412839/%20- مسجد هدایت جزو آثار ملی ایران است]، خبرگزاری ایسنا.
* [https://www.isna.ir/news/98061809053/رسول-جعفریان-به-خاطر-مقاصد-سیاسی-تصویر-جدیدی-از-عاشورا-ارائه «رسول جعفریان: به‌خاطر مقاصد سیاسی، تصویر جدیدی از عاشورا ارائه می‌دهیم»]، خبرگزاری ایسنا، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ش.
* [https://www.jahannews.com/analysis/258763/رسول-جعفریان-استعفا «رسول جعفریان استعفا داد»]، جهان نیوز، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۶ آذر ۱۳۹۱ش.
* [https://www.jahannews.com/news/640302/- «آقای روحانی! بالاخره درس عاشورا استقامت بود یا مذاکره؟/ عاشورای ۹۴ با ۹۷ برای دولت تفاوت دارد؟»]، سایت جهان امروز، تاریخ درج مطلب: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۴ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.jamaran.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-14/32050-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%DB%8C%D8%AB%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D «یادی از آیت الله سید مهدی یثربی کاشانی(ره)»]، پایگاه اطلاع‌رسانی و خبری جماران، تاریخ درج مطلب: ۸ مهر ۱۳۹۲، تاریخ بازدید: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.karbobala.com/news/info/3476/--% «زیارتگاه‌های کربلا؛ مقام گفت‌وگوی امام حسین (ع) با عمر بن سعد»، پایگاه تخصصی امام حسین علیه السلام]، تاریخ درج مطلب: ۲۸ آبان ۱۳۹۵، تاریخ بازدید: ۵ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.kashanica.com/index/calendar/calendardetail/2 «سال روز درگذشت استاد الفقها المتاخرین آمیر سید علی یثربی پشت مشهدی کاشانی»]، بنیاد فرهنگ کاشان، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.kebnanews.ir/news/431372 «حضرت زینب(س) چگونه به مقام «مارایت الا جمیلا» رسید»]، کبنا نیوز، تاریخ درج مطلب: ۹ اسفند ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://www.ketabrah.ir/کتاب-صوتی-مرگ/book/46663 «معرفی کتاب صوتی مرگ»]، سایت کتابراه، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.ketabrah.ir/کتاب-صوتی-مرگ/book/46663 «معرفی کتاب صوتی مرگ»]، سایت کتابراه، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.ketabrah.ir/کتاب-مرگ-پایانی-برای-یک-آغاز/book/14548 «معرفی و دانلود کتاب مرگ، پایانی برای یک آغاز»]، سایت کتابراه، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.ketabrah.ir/کتاب-مرگ-پایانی-برای-یک-آغاز/book/14548 «معرفی و دانلود کتاب مرگ، پایانی برای یک آغاز»]، سایت کتابراه، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/1307396/رسول-جعفریان-از-شاگردی-آیت-الله-مصباح-تا-استادی-تاریخ-در-مقابل «رسول جعفریان؛ از شاگردی آیت الله مصباح تا استادی تاریخ/در مقابل تقدیس کنندگان "طب قدیم" از جمله دکترولایتی ایستادم»]، سایت خبر آنلاین، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۴ مهر ۱۳۹۸ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/1488406/رسول-جعفریان-برنده-جایزه-ویژه-شخصیت-علمی-کشور-شد «رسول جعفریان، برنده جایزه ویژه شخصیت علمی کشور شد»]، خبر آنلاین، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۲ اسفند ۱۳۹۹ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/230195/برای-علم-و-آقای-قرائتی-متاسفم «برای علم و آقای قرائتی متاسفم»]، سایت خبر آنلاین، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۲ مرداد ۱۳۹۱ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/468961/«چه سخنانی بین امام حسین و عمر سعد در خیمه میان دو لشکر رد و بدل شد؟»]، خبرگزاری خبر آنلاین، تاریخ درج مطلب: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/704026 «فهرست برگزیدگان دومین دوره جایزه دعبل/ تأکید بر توجه به اجتهاد تاریخی درباره تاریخ عاشورا»]؛ خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ درج مطلب: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ش، تادریخ بازدید: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ش.
* [https://www.khabaronline.ir/news/784800/احسان-شریعتی-پیکر-پدرم-مومیایی-و-برای-زمان-موقت-در-سوریه-دفن#:~:text=در%۲۰نتیجه%۲۰جنازه%۲۰دکتر%۲۰شریعتی، مرگ%۲۰دکتر%۲۰شریعتی%۲۰مشکوک%۲۰بودیم. «احسان شریعتی: پیکر پدرم، مومیایی و برای زمان موقت در سوریه دفن شد»]، سایت خبرآنلاین، تاریخ درج مطلب: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.leader.ir/fa/content/1882 «پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای سال۱۳۷۹»]، مندرج در سایت اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، تاریخ درج ۱ فروردین ۱۳۷۹، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.leader.ir/fa/content/22964/ «انتصاب سرپرست حجاج ایرانی»]، وبگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، تاریخ بازدید: ۴ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.leader.ir/fa/content/23381 «رعایت احکام تجوید در نماز»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ق.
* [https://www.leader.ir/fa/content/490/ «انتصاب سرپرست حجاج ایرانی»]، وبگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۷۰ش، تاریخ بازدید: ۴ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.leader.ir/fa/content/6295/ «انتصاب سرپرست حجاج ایرانی»]، وبگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۸۸ش، تاریخ بازدید: ۴ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mashreghnews.ir/news/174879/سخني-با-جعفريان-درباره-انتقاد-از-پناهيان «سخنی با جعفریان درباره انتقاد از پناهیان»]، سایت مشرق، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۱۲ آذر ۱۳۹۱ش.
* [https://www.mashreghnews.ir/news/409039/ «معیارهای اطلاق لفظ علامه در حوزه علمیه»]، سایت مشرق، تاریخ درج مطلب: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mashreghnews.ir/news/592448 «حزب‌الله سلب تابعیت رهبر شیعیان بحرین را محکوم کرد»]، در خبرگزاری مشرق، تاریخ درج: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mashreghnews.ir/news/918783/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D8%B4%D8%B5%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D «کتاب محبوب دهه شصتی‌ها از نویسنده‌ای شهید»]، خبرگزاری مشرق، تاریخ درج مطلب: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱۳ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mehrnews.com/amp/1364482/ «وضعیت بارگاه امامزاده موسی مبرقع(ع) قم در شان ایشان و زائران نیست»]؛ خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب: ۳۱ تیر ۱۳۹۰ش، تاریخ بازدید: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mehrnews.com/news/2040949/ترجمه-آموزش-فلسفه-تألیف-آیت-الله-مصباح-یزد «ترجمه «آموزش فلسفه» تألیف آیت الله مصباح یزدی دیپلم افتخار گرفت»]، خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، تاریخ بازدید: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mehrnews.com/news/4416257/پاسخ-حجت-الاسلام-سبحانی-به-رسول-جعفریان-در-مورد-همایش-ملی-تصوف «پاسخ حجت الاسلام سبحانی به رسول جعفریان در مورد همایش ملی تصوف»]، سایت خبرگزاری مهر، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۸ مهر ۱۳۹۷ش.
* [https://www.mehrnews.com/news/5137017/- مسجدی که در مرکز تفریحی معروف تهران، پایگاه مبارزه شد]، خبرگزاری مهر.
* [https://www.mehrnews.com/news/5177924 «چهل اختران سومین قطب مذهبی قم»]؛ خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.mehrnews.com/news/5436576/چرا-به-منظومه-ملاهادی-سبزواری-شرح-منظومه-می-گویند «چرا به منظومه ملاهادی سبزواری شرح منظومه می‌گویند؟»] سایت خبرگزاری مهر، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، تاریخ درج مطلب ۱۱ اسفند ۱۴۰۰.
* [https://www.mehrnews.com/news/5436576/چرا-به-منظومه-ملاهادی-سبزواری-شرح-منظومه-می-گویند «چرا به منظومه ملاهادی سبزواری شرح منظومه می‌گویند؟»] سایت خبرگزاری مهر، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، تاریخ درج مطلب ۱۱ اسفند ۱۴۰۰.
* [https://www.mizanonline.ir/fa/news/649404 «مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا؛ جواب دندان شکن «حضرت زینب(ع) به ابن زیاد»]، خبرگزاری میزان، تاریخ درج مطلب: ۵ شهریور ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
* [https://www.noormags.ir/view/fa/articlepage/56435/ «گزارش اصلی/ گزارش دومین دوره انتخاب کتاب سال ولایت: هدف، بسترسازی فرهنگی است خبر و گزارش»]، پایگاه مجلات تخصصی نورمگز، گلستان قرآن آذر ۱۳۷۹، شماره ۳۵.
* [https://www.noormags.ir/view/fa/articlepage/937256/ ««گزارشی از دومین همایش کتاب سال ولایت»»] پایگاه مجلات تخصصی نورمگز، کتاب‌های اسلامی تابستان ۱۳۷۹، شماره۱.
* [https://www.noorshop.ir/fa/product/6325 «موسوعه الامام الخوئی»]، فروشگاه اینترنتی نورشاپ، تاریخ بازدید: ۲۲ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://www.noorsoft.org/fa/Mostabser/View/18/زندگی‌نامه-مرتضی-مطهری «زندگی‌نامه مرتضی مطهری»]، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، تاریخ درج مطلب: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* [https://www.rajanews.com/news/292351/«تغییر تحلیل حسن روحانی، اصلاح یک اشتباه یا توجیه تراشی برای عملکرد دولت؟»]، خبرگزاری رجانیوز، تاریخ درج مطلب: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۴ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.sibtayn.com/ar/index.php?option=com_content&view=article&id=41522:ابن-ابی-الحدید-المعتزلی&catid=2694&Itemid=4518 «ابن‌ابی الحدید المعتزلی»]، وبگاه مؤسسه بین‌المللی السبطین، تاریخ درج: ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۴ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.sistani.org/ وبگاه آیت‌الله سیستانی]، تاریخ بازدید: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.tabnak.ir/fa/news/163960 «پیکر آیت‌الله قزوینی سالم از قبر خارج شد»]، سایت تابناک، تاریخ درج مطلب: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ش، تاریخ بازدید: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ش.
* [https://www.tabnak.ir/fa/news/316855/نبش-قبر-حجر-بن-عدی-در-سوریه «نبش قبر «حجر بن عدی» در سوریه»] سایت تابناک، تاریخ درج مطلب: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* [https://www.tahririeh.com/news/7469/نقدی-بر-یادداشت-رسول-جعفریان-درباره-اسلام-اموی «نقدی بر یادداشت رسول جعفریان درباره اسلام اموی»]، سایت مؤسسه مطالعاتی تحریریه، تاریخ بازدید ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ درج مطلب ۳ شهریور ۱۳۹۹ش.
* [https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/08/14/1565832/رسول-جعفریان-رئیس-کتابخانه-مرکزی-دانشگاه-تهران-شد «"رسول جعفریان" رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران شد»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، تاریخ درج مطلب ۱۴ آبان ۱۳۹۶ش.
* [https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/08/22/1572554/«برگزاری مناظره «کربلا درس مذاکره یا حماسه»»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۲ آبان۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۵ خرداد ۱۴۰۲ش.
* [https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/01/11/1690314/ «چهل اختران؛ قطب سوم گردشگری و چهل چراغ همیشه روشن قم»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۷ آذر ۱۴۰۱ش.
* [https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/09/19/2406860/میراث-ماندگار-مرحوم-آیت-الله-دستغیب-را٠«میراث ماندگار مرحوم آیت‌الله دستغیب/ راه درمان دل بیمار»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۱۴ دی ۱۴۰۱ش.
* [https://www.valiasr-aj.com/persian/aboutme.php?id=1 «مؤسسه در یک نگاه»]، وبگاه مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی‌عصر (عج)، تاریخ بازدید: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ش.
* [https://yektabook.com/product/8905/تقریرات-درس-خارج-اصول-الفقه-دوره-سه-جلدی «تقریرات درس خارج اصول الفقه»]، یکتا مهر، تاریخ بازدید: ۲۵ دی ۱۴۰۱ش.
* www.farsnews.com. خبرگزاری فارس.
* www.shiastudy.ir سایت شیعه‌شناسی؛ شیعیان اردن.
* « «بهار امامت»؛ سروده‌های سازگار در نعت حضرت رسول (ص) در راه نمایشگاه کتاب»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* « «صدف نبوت»؛ سروده‌های سازگار در رثای بانوی دو عالم در آستانه چاپ»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «The reciprocal services between Islam and iran", GOOGLE BOOKS، تاریخ بازدید: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «[http://194.225.133.93/Home/Single/2896 تدریس کتاب آموزش فلسفه]»، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، تاریخ درج مطلب ۱۲ آذر ۱۳۹۱ش، تاریخ بازدید: ۱ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «[http://alhassanain.org/persian/?com=book&id=1004&page=6 آقا شیخ مرتضای زاهد]»، شبکه الامامین الحسنین، تاریخ بازدید:۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[http://hawzeh.thaqalain.ir/تدریس-کتاب-آموزش-فلسفه--جلسه-اول/ تدریس کتاب آموزش فلسفه]»، سایت الثقلین، تاریخ درج مطلب ۱۶ آبان ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۱ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «[http://jh.isca.ac.ir/article%2072460.html آیت‌الله سید محمدمهدی خرسان، مصحح بزرگ متون شیعی]»، در فصل‌نامه تحلیی-انتقادی حوزه، شماره ۱۱، تابستان ۱۳۹۹ش.
* «[http://www.eshia.ir/feqh/archive/text/rabani/kalam/91/911107/ درس کلام استاد ربانی]» سایت مدرسه فقاهت، تاریخ درج مطلب: ۷ بهمن ۱۳۹۱ش، تاریخ بازدید ۱ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «[http://www.imamalislib.com/?p=910 بازدید سید مهدی موسوی خرسان از کتابخانه]»، کتابخانه تخصصی امیرالمؤمنین علی (ع)، تاریخ بازدید: ۳ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[http://www.rasul-jafarian.com/?page_id=26 زندگی‌نامه حجت الاسلام دکتر رسول جعفریان»]، پایگاهی برای نوشته‌های استاد رسول جعفریان، تاریخ بازدید ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://adyannews.com/147309/جریان-شناسی-سیاسی-مرحوم-آیت-الله-موسوی/ جریان‌شناسی سیاسی مرحوم آیت الله موسوی تهرانی؛ اسلام سنتی یا اسلام سکولار؟]» ادیان‌نیوز، تاریخ درج مطلب: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ بازدید:۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://ar.islamway.net/books/scholar/446 ناصر بن عبدالله القفاری]»، سایت طریق الاسلام، تاریخ بازدید: ۵ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://eitaa.com/tarikh_hawzah_tehran آیت‌الله سید رسول موسوی تهرانی از مفاخر حوزه تهران و اساتید معظم حوزه علمیه قم‌دار فانی را وداع گفت]»، کانال تاریخ حوزه طهران، تاریخ بازدید:۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://fa.abna24.com/story/1325882 حاشیه‌های برگزاری روز دوم کنگره بین‌المللی امناء الرسل در قم]»، خبرگزاری اهل‌بیت (ابنا)، تاریخ درج مطلب: ۳ آذر ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۷ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://fa.shafaqna.com/news/1564872/درحال-تکمیل-پیام-های-تسلیت-مقامات-و-شخص/ پیام‌های تسلیت مقامات و شخصیت‌های حوزوی و کشوری درپی درگذشت استاد موسوی تهرانی]»، سایت شفقنا، تاریخ درج مطلب: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ بازدید:۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://fanuus.ir/library/براهین-قاطعه-در-ترجمه-صوارق-محرقه-نسخه براهین قاطعه در ترجمه صواعق محرقه»]، کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، تاریخ بازدید: ۶ خراداد ۱۴۰۲ش.
* «[https://fanuus.ir/library/براهین-قاطعه-در-ترجمه-صوارق-محرقه-نسخه براهین قاطعه در ترجمه صواعق محرقه»]، کتابخانه فانوس، تاریخ بازدید: ۴ خراداد ۱۴۰۲ش.
* «[https://hajj.ir/fa/7544/ آیا خانه منسوب به امام علی در کوفه واقعیت دارد؟»]، سایت بعثه مقام معظم رهبری، تاریخ درج مطلب: ۱۱ دی ۱۳۸۸ش، تاریخ بازدید مطلب: ۵ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://hawzah.net/fa/Article/View/98727/نظری-به-آثار-شهید-دستغیب#_edn5 نظری به آثار شهید دستغیب]»، پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ درج مطلب: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۵ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://hawzah.net/fa/Magazine/View/3282/4616/34061/پارسای-کوهستان%22ارتحال-عارف-کامل،-آیت-ا٠پارسای کوهستان]»، سایت حوزه، تاریخ بازدید: ۶ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «[https://imamzadeh.blog.ir/post/3/زیارتنامه-امامزادگان زیارتنامه امامزادگان]»، وبگاه شوق زیارت.
* «[https://khabarfarsi.com/u/116884524 قصیده کوثریه اثر جدید گروه محمد رسول الله (ص) در وصف امام علی]»، سایت خبر فارسی.
* «[https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=45840&mid=266444 حکم روزه وصال]»، پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی، تاریخ بازدید: ۲۶ دی ۱۴۰۱.
* «[https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=23&lid=0&catid=24055&mid=249179 معرفی الصواعق المحرقه]»، پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی، تاریخ بازدید: ۴ خراداد ۱۴۰۲ش.
* «[https://makarem.ir/news/fa/News/Details/429243/پیام-تسلیت-آیت-الله-العظمی-مکارم-شیرازی-به-مناسبت-رحلت-حجت-الاسلام-و-المسلمین-حاج-سید-رسول-موسوی-تهرانی-(رحمة-الله-علیه) پیام تسلیت آیت الله العظمی مکارم شیرازی]»، سایت آیت‌الله مکارم شیرازی، تاریخ درج مطلب: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ بازدید: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://mazandaran.iqna.ir/fa/news/3593834/علامه‌ای-که-آیت‌الله-مرعشی-او-را-لنگر-أرض-می‌دانست علامه‌ای که آیت‌الله مرعشی او را لنگر أرض می‌دانست]»، خبرگزاری بین‌المللی قرآن.
* «[https://motahari.ir/درباره-استاد/ شرح مختصر زندگانی استاد مرتضی مطهری]»، پورتال جامع استاد شهید مطهری، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «[https://motahari.ir/درباره-استاد/ شرح مختصر زندگانی استاد مرتضی مطهری]»، پورتال جامع استاد شهید مطهری، تاریخ بازدید: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «[https://raisali.ir/aleman/سید-مرتضی-مجتهد-اهرمی/ سید مرتضی مجتهد اهرمی]»، سامانه جامع سرداران و دو هزار شهید استان بوشهر، تاریخ بازدید: ۸ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://shamela.ws/author/559 ناصر القفاری]»، سایت المکتبة الشاملة، تاریخ بازدید: ۵ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://tarood.ir/پیشینه-تاریخی-گردنه-امامزاده-هاشم/ پیشینه تاریخی گردنه امامزاده هاشم(ع) یا بژم موشا]»، وبگاه تارود.
* «[https://ut.ac.ir/fa/page/3857/مرتضی-مطهری مرتضی مطهری]»، دانشگاه تهران، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «[https://web.archive.org/web/20190222222051/http://www.emamzadegan.ir/emamzadehbank/show-10896.aspx آستان مقدس امامزاده هاشم (علیه‌السلام) جاده هراز]»، سازمان اوقاف و امور خیریه.
* «[https://www.adinehbook.com/gp/product/9644704843 کتاب قلب سلیم]»، وبگاه آدینه بوک، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.aparat.com/v/WI3gF قصیده زیبای کوثریه-آیت الله سیدمحمدتقی طباطبایی قمی]»، سایت آپارات.
* «[https://www.aparat.com/v/f7DxP مروری بر زندگی آیت الله کوهستانی]»، برنامه ضیافت شبکه قرآن، سایت آپارات، تاریخ بازدید:۶ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.aqaed.com/faq/6640/ نقد حول کتاب القفاری]»، مرکز الابحاث العقائدیة، تاریخ بازدید: ۱۲ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.eshia.ir/feqh/archive/text/rabani/morajeat/94/950215/ درس امامت - کتاب المراجعات - استاد ربانی گلپایگانی]»، وبگاه مدرسه فقاهت، تاریخ درس: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱ خرداد ۱۴۰۲ش.
* «[https://www.eshia.ir/feqh/archive/text/rabani/morajeat/94/950215/ درس امامت - کتاب المراجعات - استاد ربانی گلپایگانی]»، وبگاه مدرسه فقاهت، تاریخ درس: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱ خرداد ۱۴۰۲ش.
* «[https://www.farhangemrooz.com/news/61505 الروح ابن قیم جوزی به آلمانی منتشر شد/لزوم نقد ابن قیم در آلمان]»، وبگاه فرهنگ امروز، تاریخ درج مطلب: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.ibna.ir/fa/report/207289/%D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%DA%A9%D8%AA% غلامحسین دینانی: نگاه آیت‌الله مطهری در نقد کتاب «دو قرن سکوت» ایدئولوژیک است]»، خبرگزاری کتاب ایران، تاریخ بازدید: ۳ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.irna.ir/news/80490141/نخستین-کنگره-ملی-سید-مرتضی-علم-الهدی-درتنگستان-بوشهر-برگزار-می نخستین کنگره ملی سید مرتضی علم الهدی در تنگستان بوشهر برگزار می‌شود]»، خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: ۱۸ دی ۱۳۹۱ش، تاریخ بازدید: ۱۴ دی ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.noandishiranian.ir/fa/news/159425/آیت-الله-موسوی-تهرانی-درگذشت آیت الله موسوی تهرانی درگذشت]»، سایت نواندیش، تاریخ درج مطلب: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش، تاریخ بازدید: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «[https://www.noor-book.com/book/review/477292 کتاب موسوعة الروح]»، وبگاه مکتبة نور، تاریخ بازدید: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.noor-book.com/book/review/480445 کتاب و یسألونک عن الروح]»، مکتبة نور، تاریخ بازدید: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.noormags.ir/view/fa/articlepage/296128/عکس-دکتر-محمد-فحام-رییس-جامع-الازهر عکس دکتر محمد فحام رئیس جامع الازهر]»، مجله وحید، شماره ۹۱، تیرماه ۱۳۵۰ش.
* «[https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/11/25/1327869/رفتار-هوشمندانه-شهید-مطهری-در-جلوگیری-از-فتنه-جدایی-اسلام-از-ایران رفتار هوشمندانه شهید مطهری در جلوگیری از فتنه جدایی اسلام از ایران]»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب:۲۵ بهمن ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «[https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/06/05/2763544/گزارش-شهریور-1320-چرا-ارتش-رضاشاه-در-برابر-متفقین-مقاومت-نکرد شهریور ۱۳۲۰؛ چرا ارتش رضاشاه در برابر متفقین مقاومت نکرد؟]»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۵ شهریور ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ش.
* «آداب تلاوت قرآن»، سایت البُلدان، تاریخ درج مطلب: ۲۳ جولای ۲۰۲۱م، تاریخ بازدید: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «آیت الله احمد بهشتی»، تارنمای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تاریخ درج مطلب: بهمن ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۱ خرداد ۱۴۰۲ش.
* «آیت الله احمد بهشتی»، تارنمای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تاریخ درج مطلب: بهمن ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۱ خرداد ۱۴۰۲ش.
* «آیت الله احمد بهشتی»، تارنمای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تاریخ درج مطلب: بهمن ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۱ خرداد ۱۴۰۲ش.
* «أیهما أصح "صدق الله العلی العظیم" أم "صدق الله العظیم"؟»، موقع الکوثر، تاریخ درج مطلب: ۲ مارس ۲۰۱۹م، تاریخ بازدید: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «ارث حمل»، سایت پژوهشگاه باقرالعلوم (ع)، تاریخ درج مطلب:۲۴ آبان ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «الفتنة الکبری»، کتابخانه آیت‌الله بروجردی، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «الفصول الغرویه فی الاصول الفقهیه»، سایت کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، تاریخ بازدید: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «امام علی (ع)، زنان را ناقص العقل و ناقص الایمان معرفی کرده است؟»، خبرگزاری حوزه، تاریخ درج مطلب: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «امام علی (ع)، زنان را ناقص العقل و ناقص الایمان معرفی کرده است؟»، خبرگزاری حوزه، تاریخ درج مطلب: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «انتشار مجموعه جدیدی از اشعار و نوحه‌های سازگار در «دو دریا اشک»، خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب: ۲ دی ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «بابایی: زی نوکری و سبک زندگی سازگار الگوی گمشده امروز ماست/ مدیون این مرد بزرگ هستیم»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۷شهریور۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید:۸ اسفند۱۴۰۱ش.
* «بر مزار حافظ چه نوشته است؟»، روزنامه ایران، ۱۰ مهر ۱۳۹۲ش.
* «بر مزار حافظ چه نوشته است؟»، روزنامه ایران، ۱۰ مهر ۱۳۹۲ش.
* «بر مزار حافظ چه نوشته است؟»، سایت مگ ایران، تاریخ درج مطلب: ۱۰ مهرماه ۱۳۹۱ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲.
* «بهار امامت»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «بیوگرافی حاج غلامرضا سازگار»، سایت رسمی شورای هیئات مذهبی استان قم، تاریخ درج مطلب: ۲ بهمن ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «پایان دادن به قرائت قرآن با گفتن «صَدَقَ الله العَظیم» چه حکمی دارد؟»، سایت اسلام کوئست، تاریخ درج مطلب: ۳ دی ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «پیامدهای جدائی دین از سیاست ۲»، در نشریه حوزه، شماره ۱۱، دوره دوم، مهر ۱۳۶۴ش.
* «توصیه‌های مهم استاد غلامرضا سازگار به مداحان و شاعران اهل بیت (ع)»، خبرگزاری موعود، تاریخ درج مطلب: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «جدول ابجد کبیر و صغیر و وسیط»، سایت دعاگو، تاریخ درج مطلب: ۱ فوریه ۲۰۲۱م، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «جدول ابجد کبیر و صغیر و وسیط»، سایت دعاگو، تاریخ درج مطلب: ۱ فوریه ۲۰۲۱م، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «جدول ابجد کبیر و صغیر و وسیط»، سایت دعاگو، تاریخ درج مطلب: ۱ فوریه ۲۰۲۱م، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «جدیدترین اثر «غلامرضا سازگار» منتشر شد»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «حاج غلامرضا سازگار: تبلیغات می‌تواند جای شمر و امام‌حسین (ع) را عوض کند»، خبرگزاری رسمی حوزه، تاریخ درج مطلب: ۳ بهمن ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «حکم التزام قول صدق الله العظیم عقب التلاوة»، سایت اسلام ویب، تاریخ درج مطلب: ۵ شوال ۱۴۳۱ق، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «حکم قول صدق الله العظیم بعد قراءة القرآن»، موقع صدی البلد، تاریخ درج مطلب: ۲۳ اُکتبر ۲۰۱۹م، تاریخ بازدید: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «حکم قول صدق الله العظیم عند الانتهاء من قراءة القرآن»، سایت إسلام أون لاین، تاریخ بازدید: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «خانه مداحان را خانه مداحان نگه دارید!»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۹ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «خدمات متقابل اسلام و ایران»، معارف اسلامی سال بیست و نهم پاییز ۱۳۸۹ شماره ۸۱.
* «دلیل ختم قرآن به صدق الله العلی العظیم»، الموقع الرسمی لحیدر حب الله، تاریخ درج مطلب: ۱۷ ژوئن ۲۰۲۰م، تاریخ بازدید: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «دو دریا اشک»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «زندگی‌نامه استاد»، پایگاه اطلاع‌رسانی نخل میثم، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «سازگار: محتشم هم تقدّم و هم تأبد فضل دارد/ در دستگاه اهل‌بیت (ع) باید میثم تمار بود»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۵ آبان ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «سروده حیدر توکل در وصف غلامرضا سازگار»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۸شهریور۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۸اسفند۱۴۰۱ش.
* «سیستم شماره‌گذاری در پایان‌نامه»، سایت مؤسسه پژوهش برتر، تاریخ درج مطلب: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۸ آذر ۱۴۰۱ش.
* «سیستم شماره‌گذاری در پایان‌نامه»، سایت مؤسسه پژوهش برتر، تاریخ درج مطلب: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۸ آذر ۱۴۰۱ش.
* «سیستم شماره‌گذاری در پایان‌نامه»، سایت مؤسسه پژوهش برتر، تاریخ درج مطلب: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۸ آذر ۱۴۰۱ش.
* «شرح ۱۰ جلدی فرامرز قراملکی بر منطق اشارات ابن‌سینا»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «شرح ۱۰ جلدی فرامرز قراملکی بر منطق اشارات ابن‌سینا»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «شرح ۱۰ جلدی فرامرز قراملکی بر منطق اشارات ابن‌سینا»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «شیخ محمد حسین حائری اصفهانی (صاحب فصول)»، در افق حوزه، ۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ش.
* «صدف نبوت»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «صدق الله العظیم، صدق الله العلی العظیم»، سایت رواق الحجّاج، تاریخ بازدید: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «صدق الله العلی العظیم یا صدق الله العظیم؟»، سایت انجمن گفتگوی دینی، تاریخ بازدید: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «ظلم و ستم به زنان عامل ناقص العقل بار آمدن آنها در جوامع بشری»، سایت دفتر نشر و حفظ آثار آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید ۲۸ فروردین۱۴۰۲ش.
* «ظلم و ستم به زنان عامل ناقص العقل بار آمدن آنها در جوامع بشری»، سایت دفتر نشر و حفظ آثار آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ش.
* «غلامرضا سازگار جایگزین حاج علی آهی در خانه مداحان شد»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۹ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «غلامرضا سازگار»، سایت شعر هیئت، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۹ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «فرق «صدق الله» با علی و بدون علی از نظر رهبر انقلاب»، خبرگزاری مشرق، تاریخ درج مطلب: ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» در پاکستان منتشر می‌شود» خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب:۱۴ شهریور ۱۳۹۵ش، تاریخ بازدید: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «گردهمایی دوستداران ماهنامهٔ حافظ»، در مجله حافظ، شماره ۲۲، دی ۱۳۸۴ش.
* «گفت‌وگو با آقای حاج غلامرضا سازگار»، دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ درج مطلب: ۲ بهمن ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «لماذا نقول بعد تلاوة القرآن "صدق الله العلی العظیم"؟»، موقع اذاعة طهران، تاریخ درج مطلب ۳۰ می ۲۰۲۰م، تاریخ بازدید: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «مؤسسة الأعلمی للمطبوعات»، سایت مؤسسة الاعلمی للمطبوعات، تاریخ بازدید: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ش.
* «مؤسسة الاعلمی للمطبوعات»، بنیاد محقق طباطبایی، تاریخ بازدید: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ش.
* «ما هو المستند فی ختم التلاوة القرآنیة بقول: (صدق الله العلیّ العظیم)، ولیس (صدق الله العظیم)؟» الموقع الرسمی لحیدر حب الله، تاریخ درج مطلب: ۱۲ می ۲۰۱۴م، تاریخ بازدید:۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «ماه و ستاره ویژگی قدیمی‌ترین قبرستان مسلمانان در اسکاندیناوی»، مندرج در سایت خبرگزاری شبستان. تاریخ درج: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «مجموعه غزلیات غلامرضا سازگار در «آتش مهر» منتشر شد»، خبرگزاری مهر، تاریخ درج مطلب: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «مجموعه مراثی غلامرضا سازگار در «یک ماه خون گرفته»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۸ آذر ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «محمد حسین حائری (صاحب فصول)»، سایت دانشنامه پژوهه دانشکده باقرالعلوم، تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «مداح مشهور ایرانی در بیست و یکمین قسمت «شما که غریبه نیستید»، پایگاه اطلاع‌رسانی هیئات مذهبی «وارث»، تاریخ درج مطلب: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «مرآت ولایت»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «مسابقه کتابخوانی خدمات متقابل اسلام و ایران» دانشگاه علمی کاربردی قم، تاریخ بازدید: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ش.
* «معرفی کتاب فرهنگ سوگ شیعی»، ماهنامه موعود، شماره ۲۰۰ و ۲۰۱، مهر و آبان ۱۳۹۶ش.
* «منظومه اشعار رجب و شعبان غلامرضا سازگار در کتاب «مرآت ولایت ۶»، وبلاگ مصاحبه با مداحان و شاعران اهلبیت علیهما السلام و زندگی‌نامه و اخبار مربوط به آنها و نشر مسائل دینی، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «نخل میثم»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «هل قول صدق الله العظیم بعد انتهاء قراءة القرآن بدعة؟»، موقع القاهر ۲۴، تاریخ بازدید: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
* «ویژگی شعر غلامرضا سازگار چیست؟»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «یاران هوای سعدی و حافظ به سر برند/ من رشک می‌برم قلم «سازگار» را!»، خبرگزاری تسنیم، تاریخ درج مطلب: ۲۹ شهریور۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ش.
* «یک ماه خون گرفته»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، تاریخ درج مطلب: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۸ اسفند ۱۴۰۱ش.
* نورمفیدی، مجتبی، [https://m-noormofidi.com/1399/09/08/جلسه-شانزدهم-اخبار-تحلیل-خمس/ بررسی اخبار تحلیل خمس]، وبگاه اطلاع‌رسانی سید مجتبی نورمفیدی، تاریخ درج مطلب: ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۶ خرداد ۱۴۰۲ش.
* هاشمی رفسنجانی، اکبر، کارنامه و خاطرات سالهای ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸، تهران، دفتر نشر معارف انقلاب، چاپ سوم، ۱۳۸۸ش.
* یزدی، محمد «نکته‌ای در مجازات لواط»، در فصلنامه تخصصی فقه اهل‌بیت (ع)، شماره ۳۳، قم، مؤسسه دائرة المعارف فقه اسلامی، بهار ۱۳۸۲ش.
*[http://alnajafi.ir/pdf/fazael-e-fatemat-a-zahra.pdf فضائل فاطمة الزهراء]، وبگاه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله هادی نجفی، تاریخ بازدید: ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[http://dl.islamicdoc.com/faces/search/fulltext/fulltextFullView.jspx?_afPfm=-hw5tqe7s5 «درسهایی از نهج البلاغه»]، کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات اسلامی، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[http://dl.islamicdoc.com/site/catalogue/455856 «مصاحبه‌ها»]، کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغلت اسلامی، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[http://eheyat.com/معرفی-کتاب-کتاب-پیشوای-صادق-تألیف-امام/ «معرفی کتاب پیشوای صادق تألیف امام خامنه‌ای»] پایگاه اطلاع‌رسانی هیئت رزمندگان، تاریخ بازدید: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ش.
*[http://eheyat.com/معرفی-کتاب-مسلمانان-در-نهضت-آزادی-هندو/ «معرفی کتاب مسلمانان در نهضت آزادی هندوستان»]، پایگاه اطلاع‌رسانس هیئت رزمندگان، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=31536 «نامه رهبر انقلاب به عموم جوانان غربی»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ نشر: ۸ آذر ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=41673 «بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران»]، در سایت دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ نشر: ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[http://hadith.net/post/54493/الأربعین-عن-الأربعین-من-الأربعین-فی-فضائل-امیر-المؤمنین-ع/ الأربعین عن الأربعین من الأربعین فی فضائل امیر المؤمنین(ع)]]، پایگاه‌اطلاع‌رسانی شیعه، تاریخ بازدید: ۹ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[http://hadith.net/post/63419/کتاب-الاربعین-عن-الاربعین-فی-فضائل-امیرالمؤمنین-علی-بن-ابی-ط/ کتاب الاربعین عن الاربعین فی فضائل امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب(ع)]، پایگاه‌اطلاع‌رسانی شیعه، تاریخ بازدید: ۹ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[http://jaam-isfahan.ir/کتاب-و-جزوه/۹۲-درست-فهمیدن-اسلام «درست فهمیدن اسلام»]، جامعه اسلامی مهندسین، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[http://jaam-isfahan.ir/کتاب-و-جزوه/۹۴-گروه-های-معارض-در-نهضت-های-انبیا-و-در-انقلاب-اسلامی-ایران?start=1 «گروه‌های معارض در نهضت‌های انبیا»]، جامعه اسلامی مهندسین، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[http://jaam-isfahan.ir/کتاب-و-جزوه/۹۵-گفتاری-درباره-حکومت-علوی «گفتاری دربارهٔ حکومت علوی»]، سایت جامعه اسلامی مهندسین، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[http://lib.eshia.ir/15015/1/2 الاربعون حدیثاً...]، کتابخانه مدرسه فقاهت، تاریخ بازدید: ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[http://mesbahyazdi.ir/ «راهنمای سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله مصباح یزدی»،] پایگاه اطلاع‌رسانی آثار آیت‌الله مصباح یزدی، تاریخ بازدید ۲۴ آبان ۱۳۹۷ش.
*[http://naatkainaat.org/index.php/دبیر_کا_نعتیہ_کلام_،_پروفیسر_شفقت_رضوی شفقت رضوی، دبیر کا نعتیه کلام]، سایت نعت کائنات.
*[http://qompajoohi.ir/💠-خاکجای-دانشمندی-گرانقدر-در-قبرستان/ خاکجای دانشمندی گرانقدر در قبرستان وادی‌السلام: دکتر سیدجلال مصطفوی کاشانی]، بنیاد قم‌پژوهی، تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ش.
*[http://qompajoohi.ir/💠-سخنی-در-خصوص-قبرستان-وادی-السلام-قم/ سخنی در خصوص قبرستان وادی السلام قم]، بنیاد قم‌پژوهی، تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ش.
*[http://qompajoohi.ir/💢-باغ-رضوان/ باغ رضوان]، بنیاد قم‌پژوهی، تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ش.
*[http://qompajoohi.ir/💢-قبرستان-وادی-السلام-تاسیس-۱۳۳۸/ قبرستان وادی‌السلام؛ تأسیس ۱۳۳۸]، بنیاد قم‌پژوهی، تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ش.
*[http://shabestan.ir/detail/News/457803 «حکم اعدام با تزریق سم»]، خبرگزاری شبستان، تاریخ نشر: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[http://www.ensafnews.com/311082/درخواست-عماد-باقی-اعدام-این-جوان-را-متو/ «درخواست عمادالدین باقی»]، پایگاه خبری و تحلیلی انصاف، تاریخ نشر: ۵ مهر ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۳ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[http://www.imam-khomeini.ir/fa/n151889/دانشنامه_امام%20خمینی_در_ایستگاه_پایانی «دانشنامه امام خمینی در ایستگاه پایانی»]، پرتال امام خمینی، تاریخ انتشار مطلب: ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ش، تاریخ بازدید مطلب: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[http://www.imam-khomeini.ir/fa/n152064/آیت_الله_مرتضوی_دانشنامه_امام_خمینی_بر_اساس_محوریت_امام_و_پرهیز_از_مسائل_جریانی_و_سیاسی_ا «آیت‌الله مرتضوی: دانشنامه امام خمینی بر اساس محوریت امام و پرهیز از مسائل جریانی و سیاسی است»]، پرتال امام خمینی، تاریخ انتشار مطلب: ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ش، تاریخ بازدید مطلب: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[http://www.imam-khomeini.ir/fa/n154426/عملکرد_موسسه_در_حوزه_های_مختلف_۲_ «یادگار ماندگار؛ دانشنامه امام خمینی (س)»]، پرتال امام خمینی، تاریخ انتشار مطلب: ۱۴۰۰/۰۶/۱۶. تاریخ بازدید مطلب: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[http://www.rohani.ir/fa/idetail/373/-p-style--text-align--justify---span---span-style- «اگر شارع نحوه اجرای حکم اعدام را تعیین نکرده باشد»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حضرت آیت‌الله سیدصادق روحانی، تاریخ نشر: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[http://www.shabestan.ir/detail/News/936486 مسجد غمامه، محل سایه ابر بر رسول اکرم(ص) در مدینه منوره]، خبرگزاری شبستان، تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۳/۱۹.
*[http://www.shabestan.ir/detail/News/936486 مسجد غمامه، محل سایه ابر بر رسول اکرم(ص) در مدینه منوره]، خبرگزاری شبستان، تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۳/۱۹.
*[http://www.shabestan.ir/detail/News/936486 مسجد غمامه، محل سایه ابر بر رسول اکرم(ص) در مدینه منوره]، خبرگزاری شبستان، تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۳/۱۹.
*[http://www.socio-shia.com/index.php/shia-studies-in-iran-world/new-books/299-shiite-mourning-encyclopedia «فرهنگ سوگ شیعی»]؛ سایت جامعه‌شناسی تشیع، تاریخ بازدید: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://alefbalib.com/Metadata/94486/بازگشت-به-نهج-البلاغه «بازگشت به نهج‌البلاغه»]، کتابخانهٔ مجازی الفبا، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://atharebartar.com/category/books/references-books/مهمترین-منابع-فقه-شیعه-امامی-ترتیب-ت/«مهمترین منابع فقه شیعه امامی»]، مندرج در سایت آثار برتر، تاریخ درج: بی‌تا، تاریخ بازدید: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://behkhaan.ir/book/457259fd-37bd-4f3c-9875-d30181919e9c «بررسی و تبیین مجازات اعدام در جرائم مرتبط به مواد مخدر»]، وبگاه به‌خوان، تاریخ بازدید: ۶ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://bookroom.ir/book/1029/از-ژرفای-نماز «از ژرفای نماز»]، پاتوق کتاب فردا، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://bookroom.ir/book/1433/آینده-در-قلمرو-اسلام «کتاب آینده در قلمرو اسلام»]، پاتوق کتاب فردا، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://bookroom.ir/book/80255/حدیث-ولایت «حدیث ولایت»]، پاتوق کتاب فردا، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://bookroom.ir/book/83983/گفتاری-در-باب-صبر «گفتاری در باب صبر»]، پاتوق کتاب فردا، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://fa.shafaqna.com/news/1564886/ویدیو-قرائت-نماز-میت-بر-پیکر-آیت-الله-م/ اقامه نماز میت بر پیکر آیت‌الله موسوی تهرانی]، سایت شفقنا، زمان انتشار: ۷ اردیبهشت، ۱۴۰۲ش.
*[https://fa.shafaqna.com/news/950009/وادی-السلام؛-آرامستانی-که-قربانی-اختل/ وادی السلام؛ آرامستانی که قربانی اختلاف مسئولان شده است]، پایگاه خبری شفقنا، تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ش.
*[https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=18463 «فلسطین»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ نشر: ۹ مهر ۱۳۹۰ش، تاریخ بازدید: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=38328 «همرزمان حسین(ع)»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=45492 «کتاب حدیث ولایت»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاریخ نشر: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://hamedamiri.com/مسئولیت-مودع-در-عقد-ودیعه/ مسئولیت مودع در عقد ودیعه]، دانستنیهای حقوقی، تاریخ بازدید: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://hawzah.net/fa/Article/View/99262 «معنای «ما رأیت الا جمیلاً»، خبرگزاری حوزه.] تاریخ درج مطلب ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۰ اردیبهشت، ۱۴۰۲ق.
*[https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6435/7838/100995/آیت-اللّه-شیخ-علی-اکبر-الهیان%22ره%22 آیت‌اللّه شیخ علی‌اکبر الهیان]، مجله افق حوزه، ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ش، شماره ۳۱۳.
*[https://hawzah.net/fa/goharenab/View/77426/ آیت‌الله بروجردی؛ از راه‌اندازی کارخانه برق تا اعزام مبلغ برای وحدت مسلمانان]، پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه، تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱/۱۰.
*[https://iqna.ir/fa/news/1012471/-مزار-علمای-مدفون-در-وادی‌السلام-قم-ساماند٠مزار علمای مدفون در وادی‌السلام قم ساماندهی می‌شود]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ش.
*[https://iqna.ir/fa/news/1435506/انتشار-نسخه-الکترونیکی-رساله-آموزشی-حضرت-آیت‌الله-خامنه‌ای «انتشار نسخه الکترونیکی رساله آموزشی»]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ نشر: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://iqna.ir/fa/news/4020810/ناآرامی-آرامستان-وادی‌السلام-قم ناآرامی آرامستان وادی‌السلام قم]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۲۳.
*[https://irdc.ir/fa/news/7840/نگاهی-به-آثار-و-کتاب-های-منتشر-شده-درباره-شهید-چمران «نگاهی به آثار و کتاب‌های منتشر شده درباره شهید چمران»]، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تاریخ نشر: ۱ تیر ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://jang.com.pk/news/548554 دکتر قمر عباس، مرثیه اور انیس و دبیر] روزنامه جنگ، درج مطلب: سبتامبر ۲۰۱۸، بازدید: ۱۸ ژانویه ۲۰۲۳م.
*[https://ketabnews.com/fa/news/10822/چهل-از-چهل-در-فضائل-امیرالمؤمنین-علی-بن-ابیطالب-علیه-السلام چهل از چهل در فضائل امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه‌السلام]، سایت کتاب‌نیوز، تاریخ درج مطلب: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[https://khameneibook.ir/book/آفتاب-در-مصاف «آفتاب در مصاف»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/اجوبة-الإستفتائات «درباره کتاب رساله اجوبة الإستفتائات»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/اندیشه-مقاومت «اندیشه مقاومت»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/خلوت-انس «خلوت اُنس»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/خون-دلی-که-لعل-شد «خون دلی که لعل شد»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/دو-امام-مجاهد «دو امام مجاهد»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/معیشت-پرهیزکارانه «معیشت پرهیزکارانه»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/book/معیشت-مؤمنانه «معیشت مؤمنانه»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/content/کتاب-ثلاث-رسائل-فیالجهاد-بیانات-رهبر-معظّم-انقلاب-در-بحث-جهاد-منتشر-شد «ثلاث رسائل فی‌الجهاد»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://khameneibook.ir/درباره-ما «درباره انتشارات انقلاب اسلامی»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://lib.eshia.ir/10739/1/0 «از ژرفای نماز»]، کتابخانه مدرسه فقهات، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://lib.eshia.ir/10811/1/1 «پژوهشی در زندگی امام سجاد(ع)»]، کتابخانه مدرسه فقاهت، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://lib.eshia.ir/12150/1/4 «چهار کتاب اصلی علم رجال»]، کتابخانه مدرسه فقهات، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://library.tebyan.net/fa/Viewer/Text/92912/26 «سیری در زندگی امام صادق(ع)»]، کتابخانه دیجیتالی تبیان، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=46780&mid=261523 «زنده ماندن مجرم بعد از اجرای مجازات رجم»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، تاریخ بازدید: ۳ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://mighatemehr.ir/fa/?p=1313 خاطراتی از دیدار با استاد موسوی تهرانی]، سایت میقات مهر.
*[https://noorlib.ir/book/view/14681/عقوبة-الإعدام-بین-الإبقاء-و-الإلغاء?pageNumber=175&viewType=html «عقوبة الإعدام بین الإبقاء و الإلغاء»]، کتابخانه دیجیتالی نور، تاریخ بازدید: ۷ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://noorlib.ir/en/book/info/88096/اعدام-در-حقوق-یهود-و-اسلام «اعدام در حقوق یهود و اسلام»]، کتابخانه دیجیتالی نور، تاریخ بازدید: ۶ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://qavanin.ir/Law/PrintText/106417 «آیین‌نامه نحوه اجرای احکام»]، سامانه ملی قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، تاریخ نشر: ۳ تیر ۱۳۸۲ش، تاریخ بازدید: ۲ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://qazvin.iqna.ir/fa/news/3901134/ملامحمدصالح-برغانی-برادر-شهيد-ثالث-و-بنيا «ملامحمدصالح برغانی» برادر «شهید ثالث» و بنیانگذار مدرسه «صالحیه»]، خبرگزاری ایکنا، تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۹ش.
*[https://rasanews.ir/fa/news/300837/تاریخچه-مدرسه-علمیه-صالحیه-قزوین-در-یک-نگا٠تاریخچه مدرسه علمیه صالحیه قزوین در یک نگاه]، خبرگزاری رسا، تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۴ش.
*[https://rc.majlis.ir/fa/law/show/92778 «قانون مدنی»]، سایت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، تاریخ بازدید: ۲۵ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://rc.majlis.ir/fa/law/show/92778 قانون مدنی]، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://rc.majlis.ir/fa/law/show/97937 «قانون مدنی»]، وبگاه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
*[https://setare.com/fa/news/12475/زندگینامه-علامه-حلی-دانشمند-شیعه-تحقیق-در-مورد-علامه-حلی/ «زندگی‌نامه علامه حلی؛ دانشمند شیعه»]، درج در سرویس مذهبی ستاره، تاریخ درج مطلب: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ش، تاریخ بازدید: ۶ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://shop.khameneibook.ir/نبوتها-در-نهج-البلاغه «نبوتها در نهج البلاغه»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://szmortazavi.andishvaran.ir/fa/ScholarMainpage.html «سید ضیاء مرتضوی اشکذری»]، پایگاه اندیشوران حوزه، تاریخ بازدید مطلب: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://taaghche.com/book/24389/حوزه-و-روحانیت،-برگرفته-از-بیانات-حضرت-آیت-الله-سیدعلی-خامنه-ای-مدظله-العالی «کتاب حوزه و روحانیت»]، سایت طاقچه، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://taaghche.com/book/74096/Mansik-of-Haj «معرفی کتاب مناسک حج»]، سایت طاقچه، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://wiki.ahlolbait.com/چهار_کتاب_اصلی_علم_رجال_(کتاب) «چهار کتاب اصلی علم رجال»]، دانشنامه اسلامی، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.ana.press/news/401062/سیره-فرهنگی-و-سیاسی-پیشوای-صادق-ع-از-زبان-امام-خامنه-ای «سیره فرهنگی و سیاسی «پیشوای صادق(ع)» از زبان امام خامنه‌ای»] خبرگزاری آنا، تاریخ نشر: ۸ تیر ۱۳۹۸ش، تاریخ بازدید: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.farsnews.ir/news/8711010924%20%20%20%20/بررسی-فقهی-و-حقوقی-معاملات-شرکت‌های-لیزینگ «بررسی فقهی و حقوقی معاملات شرکت‌های لیزینگ»]، خبرگزاری فارس، تاریخ نشر: ۱ بهمن ۱۳۸۷ش، تاریخ بازدید: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
*[https://www.farsnews.ir/news/8711010924%20%20%20%20/بررسی-فقهی-و-حقوقی-معاملات-شرکت‌های-لیزینگ «بررسی فقهی و حقوقی معاملات شرکت‌های لیزینگ»]، خبرگزاری فارس، تاریخ نشر: ۱ بهمن ۱۳۸۷ش، تاریخ بازدید: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
*[https://www.farsnews.ir/photo/13910720000183/آرامگاه-خانوادگی-در-قم آرامگاه خانوادگی در قم]، خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۱ش.
*[https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=17026&lang=fa الاربعون حدیثا عن الاربعین فی فضائل امیرالمؤمنین علیه‌السلام]، بازار کتاب قائمیه، تاریخ بازدید: ۹ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=6137&lang=fa «عنصر مبارزه در زندگی ائمه(ع)»]، بازار کتاب قائمیه، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/1133944/کتاب-هنر-از-دیدگاه-مقام-معظم-رهبری-حضرت-آیت-الله-خامنه-ای/ «هنر از دیدگاه مقام معظم رهبری»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/11625301/کتاب-اجرای-مجازاتهای-حدود-در-زمان-غیبت-اعدام-شلاق-رجم-قطع-عضو-و-نفی-بلد/#! «اجرای مجازاتهای حدود در زمان غیبت»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۶ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://www.gisoom.com/book/1201129/کتاب-پرسش-و-پاسخ-از-محضر-رهبر-معظم-انقلاب-اسلامی-حضرت-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای/ «پرسش و پاسخ»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/1207697/کتاب-عطر-شهادت-مجموعه-ای-از-سخنان-و-پیامهای-مقام-معظم-رهبری-حضرت-آیت-الله-خامنه-ای-پیرامون-شهید/ «عطر شهادت»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/140224/کتاب-درسهایی-از-نهج-البلاغه/ «درسهایی از نهج البلاغه»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/154568/کتاب-بازگشت-به-نهج-البلاغه-متن-سخنرانیهای-حضرت-آیت-ا-خامنه-ای-رهبر-معظم-انقلاب-اسلامی-در-کنگره-نهج-البلاغه/ «بازگشت به نهج‌البلاغه»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/173886/کتاب-قبسات-النور-گزیده-ای-از-سخنان-حضرت-آیه-ا-خامنه-ای-پیرامون-اهل-بیت-ع-و-پیرامون-اهل-بیت-ع/ «قبسات النور»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.gisoom.com/book/176341/کتاب-راه-امام-راه-ما-پیام-حضرت-آیه-الله-خامنه-ای-رهبر-انقلاب-اسلامی-بمناسبت-سالگرد-رحلت-امام-خمینی-ره/#! «راه امام راه ما»]، شبکه جامع کتاب گیسوم، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.ibna.ir/vdchxknxx23nz-d.tft2.html «مروری بر دوره ۱۰ جلدی «دانشنامه امام خمینی (س)»]، خبرگزاری کتاب ایران، تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ش.
*[https://www.irna.ir/news/83032850 «فرهنگ سوگ شیعی؛ دانشنامه تخصصی آیین‌های عزاداری»]؛ خبرگزاری ایرنا، تاریخ درج مطلب: ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.islamweb.net/ar/fatwa/106971/ «حکم إطلاق کلمة (الشارع) علی الله أو علی رسوله»]، سایت اسلام ویب، تاریخ درج مطلب: ۸ ربیع الثانی ۱۴۲۹ق، تاریخ بازدید: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.isna.ir/news/92072817030/هاشمی-فردی-که-پس-از-اجرای-حکم-زنده-مانده-دیگر-جرمی-ندارد-که «فردی که پس از اجرای حکم زنده مانده»]، خبرگزاری ایسنا، تاریخ نشر: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۳ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1583183 «با حضور رئیس‌جمهور و یادگار امام؛ دانشنامه الکترونیکی امام خمینی(س) رونمایی شد»]، وبگاه جماران، تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید مطلب: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://www.ketabchin.com/بررسی-اعدام-تعزیری/book/61089725 «بررسی فقهی حقوقی اعدام تعزیری»]، وبگاه کتابچین، تاریخ بازدید: ۶ خرداد ۱۴۰۲ش.
*[https://www.leader.ir/fa/content/12784 «نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی»]، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، تاریخ نشر: ۲ بهمن ۱۳۹۳ش، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.masharegh.com/product/الاربعون-عن-الاربعین-فی-فضائل-علی/ الاربعون عن الاربعین فی فضائل علی امیرالمومنین(ع)]، سایت مشارق، تاریخ بازدید: ۹ فروردین ۱۴۰۲ش.
*[https://www.mashreghnews.ir/news/278566/آیت-الله-ربانی-در-گذشت-عکس آیت‌الله ربانی درگذشت]، پایگاه خبری مشرق، تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ش.
*[https://www.mehrnews.com/news/5489323/سه-کتاب-تفسیر-از-رهبر-انقلاب-به-نمایشگاه-کتاب-رسید «سه کتاب تفسیر از رهبر انقلاب»]، خبرگزاری مهر، تاریخ نشر: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ش، تاریخ بازدید: ۲ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.noorsoft.org/fa/software/View/74024/نرم-افزار-حدیث-ولایت-مجموعه-بیانات-و-پیام‌های-رهبر-معظم-انقلاب-اسلامی-حضرت-آیت‌الله-العظمی-خامنه‌ای-%۲۲مد-ظله-العالی%۲۲-و-آثار-انتشارات-انقلاب-اسلامی «مجموعه بیانات و پیام‌های رهبر معظم»]، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، تاریخ نشر: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ش، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.nosabook.ir/WebUI/book.aspx?simorgh=1&marckey=1000056&marckind=3 «گفتاری دربارهٔ حکومت علوی»]، گنجینه کتاب نوستا، تاریخ بازدید: ۱ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.nosabook.ir/WebUI/book.aspx?simorgh=1&marckey=1114271&marckind=3 «سیری در زندگی امام صادق(ع)»]، گنجینه کتاب نوسا، تاریخ بازدید: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.qudsonline.ir/news/361001/کتابشناسی-تألیفات-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای «کتابشناسی تألیفات آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»]، قدس آنلاین، تاریخ درج: ۲ فروردین ۱۳۹۵، تاریخ بازدید: ۳ دی ۱۴۰۱ش.
*[https://www.shop.khameneibook.ir/منشور-حکومت-علوی «منشور حکومت علوی»]، انتشارات انقلاب اسلامی، تاریخ بازدید: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://www.sistani.org/persian/book/26577/ سیستانی، سیدعلی، «توضیح المسائل جامع (جلد۳)»]، سایت رسمی دفتر مرجع عالیقدر آقای سیدعلی سیستانی، تاریخ بازدید: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ش.
*[https://www.sistani.org/persian/book/26577/5888/ «فروش کالای خریداری شده قبل از تحویل»]، سایت رسمی دفتر مرجع عالیقدر آقای سیدعلی حسینی سیستانی، تاریخ درج مطلب: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ش.
*[https://www.tabnak.ir/fa/news/793645/سرنوشت-جسد-رضاخان-به-روايت-تاريخ «سرنوشت جسد رضاخان به روایت تاریخ»]، سایت تابناک، تاریخ درج مطلب: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ش، تاریخ بازدید، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ش.
*[https://www.tasnimnews.com/fa/news/1392/07/22/165556 «واقعه مسجد فیل مشهد سبب انسجام انقلابیون مشهدی شد»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۲ش، تاریخ بازدید: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/01/20/1374224 «مسجد فیل، یادآور رشادت‌های انقلابیون در مشهد دوست‌داشتنی»]، خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ش، تاریخ بازدید: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ش.
*[https://www.teribon.ir/key/گفتاری-در-وحدت-و-تحزب «گفتاری در وحدت و تحزّب»]، سایت خبری تربون مستضفین، تاریخ بازدید: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ش.

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۳۲