پویانمایی (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه فقه معاصر
Rezashams (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «{{موضوعات فاقد منبع مطالعاتی}} پویانمایی فیلم‌های غیر واقعی تکنیک نشان دادن تصاویر پشت سرهم در سینما و تلویزیون است. با توجه به گسترش پویانمایی و فرق‌های زیادی که با فیلم‌های تلویزیونی دارد چالش‌های فقهی جدیدی را بوجود آورده است. از جمله...» ایجاد کرد
 
Rezashams (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{موضوعات فاقد منبع مطالعاتی}}
{{موضوعات فاقد منبع مطالعاتی}}
[[پویانمایی]] فیلم‌های غیر واقعی  تکنیک نشان دادن تصاویر پشت سرهم در سینما و تلویزیون است. با توجه به گسترش پویانمایی و فرق‌های زیادی که با فیلم‌های تلویزیونی دارد چالش‌های فقهی جدیدی را بوجود آورده است. از جمله سوالات فقهی امور ذیل است: آیا نمایش دادن تصاویر قبیحی که نگاه به آنها حرام است به شیوه کارتونی جایز است؟ آیا پخش پویانمایی که منطبق با افراد شناخته شده است تصویرگری حرام محسوب می‌شود؟ آیا نمایش چهره معصومین ع به صورت پویانمایی شرعا جایز است؟ آیا تماشای فیلم‌های کارتونی دارای صحنه‌های رابطه جنسی حرام است؟
[[پویانمایی]] فیلم‌های غیرواقعی که با تکنیک پشت سرهم نشان دادن تصاویر نقاشی شده در سینما و تلویزیون تولید می‌شود. با توجه به گسترش پویانمایی و فرق‌های زیادی که با فیلم‌های تلویزیونی دارد چالش‌های فقهی جدیدی را بوجود آورده است. از جمله سوالات فقهی امور ذیل است: آیا نمایش دادن تصاویر قبیحی که نگاه به آنها حرام است به شیوه کارتونی جایز است؟ آیا پخش پویانمایی که منطبق با افراد شناخته شده است تصویرگری حرام محسوب می‌شود؟ آیا نمایش چهره معصومین ع به صورت پویانمایی شرعا جایز است؟ آیا تماشای فیلم‌های کارتونی دارای صحنه‌های رابطه جنسی حرام است؟

نسخهٔ ‏۶ نوامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۳۸

آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۱۵

دیگر موضوعات نیازمند پژوهش

پویانمایی فیلم‌های غیرواقعی که با تکنیک پشت سرهم نشان دادن تصاویر نقاشی شده در سینما و تلویزیون تولید می‌شود. با توجه به گسترش پویانمایی و فرق‌های زیادی که با فیلم‌های تلویزیونی دارد چالش‌های فقهی جدیدی را بوجود آورده است. از جمله سوالات فقهی امور ذیل است: آیا نمایش دادن تصاویر قبیحی که نگاه به آنها حرام است به شیوه کارتونی جایز است؟ آیا پخش پویانمایی که منطبق با افراد شناخته شده است تصویرگری حرام محسوب می‌شود؟ آیا نمایش چهره معصومین ع به صورت پویانمایی شرعا جایز است؟ آیا تماشای فیلم‌های کارتونی دارای صحنه‌های رابطه جنسی حرام است؟