آدم‌ربایی (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{منابع مطالعاتی}}
{{منابع مطالعاتی}}
[[آدم‌ربایی]] انتقال یک یا چند شخص از مکانی به مکان دیگر، بر خلاف اراده آنان است. این کار ممکن است با فریفتن یا زور انجام گیرد. آدم‌ربایی در حقیقت سرقت به ضمیمه سلب آزادی محسوب می‌شود. انگیزه‌های سیاسی و قومیتی که امروزه در جوامع وجود دارد سبب گسترش این جرم در جامعه شده است.  
[[آدم‌ربایی]] ربودن، حبس یا انتقال یک یا چند شخص از مکانی به مکان دیگر، بر خلاف اراده آنان است. این کار ممکن است با فریفتن یا زور انجام گیرد. آدم‌ربایی در حقیقت سرقت به ضمیمه سلب آزادی محسوب می‌شود. انگیزه‌های سیاسی و قومیتی که امروزه در جوامع وجود دارد سبب گسترش این جرم در جامعه شده است.  


برخی از فقها قائل به قطع دست مجرم به دلیل آیه سرقت یا افساد فی الارض هستند. برخی دیگر نیز به دلیل عدم مالیت انسانِ آزاد، حد سرقت را جایز نمی‌دانند. در این میان برخی تفصیلاتی داده‌اند که در [[فقه معاصر]] به آن پرداخته شده است. تحقیقات زیر به بررسی جوانب این مسئله و حکم فقهی و حقوقی آن می‌پردازد.
برخی از فقها قائل به قطع دست آدم‌‌ربا به دلیل آیه سرقت یا افساد فی الارض هستند. برخی دیگر نیز به دلیل عدم مالیت انسانِ آزاد، حد سرقت را جایز نمی‌دانند. در این میان برخی تفصیلاتی داده‌اند که در [[فقه معاصر]] به آن پرداخته شده است. تحقیقات زیر به بررسی جوانب این مسئله و حکم فقهی و حقوقی آن می‌پردازد.


==کتاب‌==
==کتاب‌==
۳٬۹۴۷

ویرایش