اعتراض سیاسی (منابع مطالعاتی): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{منابع مطالعاتی}}
{{منابع مطالعاتی}}
[[اعتراض سیاسی]] از حقوق شهروندی به شمار می‌آید که شهروندان حق دارند برای اعلام مخالفت با حاکمیت و یا مخالفت با بعضی از قوانین اعتراض خود را ابراز کنند. امروزه با تشکیل حکومت اسلامی و به روز شدن بحثهای حقوق شهروندی، اعتراض سیاسی عنوانی جدید در مباحث فقه معاصر به شمار می‌آید که با چالشهای جدی روبرو است. به طور مثال: آیا با تشکیل حکومت اسلامی اعتراض جایگاهی دارد؟ از منظر اسلام قلمرو اعتراض تا کجاست؟ اگر اعتراض منجر به بی نظمی عمومی شود مشروع خواهد بود؟ از منظر اسلام راههای برخورد حکومت با اعتراض چگونه است؟
[[اعتراض سیاسی]] از حقوق شهروندی به شمار می‌آید که شهروندان حق دارند برای اعلام مخالفت با حاکمیت و یا مخالفت با بعضی از قوانین اعتراض خود را ابراز کنند. امروزه با تشکیل حکومت اسلامی و به روز شدن بحثهای حقوق شهروندی، اعتراض سیاسی عنوانی جدید در مباحث فقه معاصر به شمار می‌آید که با چالشهای جدی روبرو است. به طور مثال: آیا با تشکیل حکومت اسلامی اعتراض جایگاهی دارد؟ از منظر اسلام قلمرو اعتراض تا کجاست؟ اگر اعتراض منجر به بی‌نظمی عمومی و اختلال نظام شود، آیا مشروع است؟ از منظر اسلام راه‌های مواجهه حکومت با اعتراض چگونه است؟


== کتابها ==
== کتابها ==
خط ۲۷: خط ۲۷:
== پایان‌نامه‌ها ==
== پایان‌نامه‌ها ==
# تفاوت جرم اغتشاش با اعتراض‌های مردمی از منظر فقه و حقوق اسلامی، علی اشرف طهماسبی، پایان‌نامه حوزوی، کارشناسی ارشد، ۱۳۹۹ش.
# تفاوت جرم اغتشاش با اعتراض‌های مردمی از منظر فقه و حقوق اسلامی، علی اشرف طهماسبی، پایان‌نامه حوزوی، کارشناسی ارشد، ۱۳۹۹ش.
# اعتراض سیاسی در حکومت اسلامی از منظر فقه شیعه، عارف لطفی، دانشکده حقوق و معارف اسلامی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهان،۱۳۹۳ش. [https://elmnet.ir/article/10936659-81021/اعتراض-سیاسی-در-حکومت-اسلامی-از-منظر-فقه-شیعه لینک چکیده]
# اعتراض سیاسی در حکومت اسلامی از منظر فقه شیعه، عارف لطفی، دانشکده حقوق و معارف اسلامی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهان، ۱۳۹۳ش. [https://elmnet.ir/article/10936659-81021/اعتراض-سیاسی-در-حکومت-اسلامی-از-منظر-فقه-شیعه لینک چکیده]
۶٬۷۹۰

ویرایش